latinica  ћирилица
13/09/2024 |  13:26 ⇒ 14:36 | Autor: RTRS

PDP Istična Ilidža: Sigurni u pobjedu

Partija demokratskog progresa u Istočnoj Ilidži na predstojeće izbore izlazi s listom koja je jedna od najmlađih u Srpskoj. Predsjednik PDP-a Branislav Borenović navodi da je siguran u pobjedu u ovoj lokalnoj zajednici.
PDP Istočna Ilidža - Foto: RTRS
PDP Istočna IlidžaFoto: RTRS

- Ne sumnjam da će PDP ovdje zajedno s našim zajedničkim kandidatom za načelnika opštine gospodinom Božovićem, odnijeti pobjedu, kao kandidat i aktuelni i budući načelnik opštine i naša lista, koja je možda jedna od najmlađih ne samo u Ilidži, nego i cijeloj Srpskoj - navodi Borenović.

Kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini opštine Istočna Ilidža Božidar Novaković poručuje da i pored pritisaka od strane političkih protivnika izbornu trku nastavlja demokratskim putem.

- Želim da pošaljem poruku iz Istočne Ilidže da trebamo da se borimo demokratskim metodama za što bolju Istočnu Ilidžu. Da stvaramo što bolji ambijent za život i rad građana Istočne Ilidže - naveo je Novaković.

Novaković kaže da još uvijek nema povratnu informaciju iz MUP-a o toku istrage koja je pokrenuta protiv lica N.S, koje ga je, kako kaže, fizički napalo neposredno nakon početka izborne kampanje.