latinica  ћирилица
13/09/2024 |  20:53 ⇒ 21:11 | Autor: RTRS

Mitrović: Građanima Bijeljine šaljemo poruku sabornosti i jedinstva

Građanima Bijeljine šaljemo poruku sabornosti i jedinstva, istakao je na predizbornom skupu Milenko Mitrović, nosilac liste Koalicije Pokret za Bijeljinu, SDS Semberije, SPS – Goran Selak za Skupštinu grada.
Koalicija Pokret za Bijeljinu - Foto: RTRS
Koalicija Pokret za BijeljinuFoto: RTRS

- U ovim teškim vremenima za Republiku Srpsku našem narodu je potrebno jedinstvo i mi želimo skupa s narodom poslije izbora da vodimo grad u pravcu kojim treba da ide, a to je pravac uspjeha, naprednosti, razvoja - rekao je Mitrović. 

Na izbore izlazimo sa čestitim, neukaljanim ljudima, istakao je kandidat za odbornika Koalicije Pokret za Bijeljinu, SDSS, SPS- Goran Selak za GS Bijeljina Koalicije Srđan Mijatović.

- Oni mogu donijeti dobrobit našem gradu i Srpskoj. Naš cilj jeste da životni standard naših građana poboljšamo, da ne živimo od danas do sutra, nego da prije svih mladi mogu planirati budućnost u našem gradu i Republici Srpskoj - naglasio je Mijatović. 

Bijeljina kao drugi grad u Srpskoj treba da bude uvezan sa svim većim gradovima u regionu, istaknuto je na izbornoj konvenciji Koalicije.