latinica  ћирилица
15/09/2024 |  08:55 ⇒ 09:13 | Autor: SRNA

Lazić: Insistiraću na unapređenju sela koja su hranitelji Semberije

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić najavio je da će insistirati na unapređenju sela i istakao da su sela hranitelji cijele Semberije i mnogo šire.
Mikajlo Lazić, Bojan Savić i Igor Dodik u posjeti domaćinstvu Tomašević - Foto: SRNA
Mikajlo Lazić, Bojan Savić i Igor Dodik u posjeti domaćinstvu TomaševićFoto: SRNA

Lazić i nosilac odborničke liste SNSD-a Bijeljina Bojan Savić juče su sa organizacionim sekretarom ove stranke Igorom Dodikom posjetili domaćinstvo u semberskom selu Balatun gdje žive tri generacije Tomaševića.

- Dobri domaćini i plodna ravnica najveće su bogatstvo naše Semberije, a poljoprivredni proizvođači, posebno nova generacija mladih poljoprivrednika koja stasava u našim semberskim selima, su ti koji unapređuju proizvodnju i uvode nove tehnologije na imanjima svojih djedova i pradjedova - ocijenio je Lazić.

Prema njegovim riječima, u Semberiji ima mnogo takvih primjera, a SNSD će se potruditi da ih bude još više.

Savić je istakao da je podrška semberskom selu jedan od prioriteta.

- Baš kao što vrijedni domaćini cijele godine rade na svojim imanjima i političari treba da rade za njih svakoga dana, svake godine, a ne samo kad su izbori. To je koncept koji zastupamo i kog se držimo već 110 dana - rekao je Savić.

On je dodao da su kandidati SNSD-a Bijeljina obišli sva semberska sela i po nekoliko puta.

- Radimo svakoga dana i nastavićemo da radimo. Važan je tim i saradnja sa svima i upravo na polju saradnje imamo i najviše prostora za unapređenje, kako u Bijeljini i Semberiji, tako i na relaciji sa republičkim institucijama - zaključio je Savić.