latinica  ћирилица
15/09/2024 |  12:48 ⇒ 12:52 | Autor: RTRS

Ninković: PDP-Prevara Do Prevare

Јoš jednom se pokazalo koliko su obećanja Draška Stanivukovića prazna i zasnovana na čistim lažima, izjavio je predsjednik Skupštine grada Ljubo Ninković.
Ljubo Ninković - Foto: RTRS
Ljubo NinkovićFoto: RTRS

Ninković je poručio da su se Stanivukovićeve "kartice prijateljstva", koje su trebale donijeti koristi građanima, pokazale kao potpuna prevara u svrhu predizborne kampanje.

- Pare koje vam Draško obećava – nikad vidjeti nećete! Јoš bezočnije je to što Stanivuković traži od građana da mu budu zahvalni što ih je prevario. Kao predsjednik Skupštine grada, koja je nadležna za budžet, dužan sam da kažem istinu građanima: gradonačelnik nema budžetsku stavku niti sredstva kojima može finansirati svoju izbornu kampanju na način na koji vara građane svakog dana. Sve ove najave da će grad pokriti vaše račune iz budžeta su još jedna obmana. Stanivuković igra prljavu političku igru, koristeći budžet grada kao alat za vlastitu promociju, ali građani Banjaluke će to na kraju platiti iz svojih džepova - naveo je Ninković

Ninković je ocijenio da je ovo jasan pokazatelj potpune odsječenosti Draška Stanivukovića od realnog života.

- Čovjek koji je navikao da sve u životu dobije od oca, doživio je i Banjaluku kao najskuplju igračku u dječijoj sobi. Da je jednom otišao u kupovinu ili zaradio jednu jedinu marku za sebe poštenim radom, znao bi koliko je to što predlaže besmisleno i uvredljivo. Stanivuković ne samo da je daleko od realnosti, već je primorao 20.000 ljudi da čekaju na plus 40 stepeni kako bi im uručio kartice koje ne rade. Sve to samo da bi još jednom lagao i dobio izbore u Banjaluci - rekao jeNinković.

Ninković je nagladsio da je "ovo vrhunac bezobrazluka, neodgovornosti i amaterizma".

- Banjaluka zaslužuje gradonačelnika koji će je voditi odgovorno, a ne nekoga ko se igra sa sudbinom grada da bi zadovoljio svoje političke ambicije. Stanivukovićevo vrijeme je isteklo, i građani Banjaluke to vide - kazao je Ninković.