latinica  ћирилица
15/09/2024 |  17:38 ⇒ 17:39 | Autor: SRNA

Lazić: Naprijed možemo ići ako se povezujemo

Naprijed možemo ići ako se povezujemo, izolovani nećemo nigdje stići, poručio je kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić tokom današnje posjete semberskom selu Velika Obarska.
Velika Obarska-SNSD - Foto: SRNA
Velika Obarska-SNSDFoto: SRNA

- Treba nam bolja, pravednija Bijeljina, a to možemo da postignemo veoma lako, tako što ćemo okupiti obrazovane i uspješne ljude u svojim sredinama. U svakoj stranci ima pametnih i dobrih ljudi, ima ih i mimo stranaka i sve njih treba okupiti i usmjeriti ka istom cilju, a to je napredak Semberije - rekao je Lazić.

On je dodao da se mora raditi timski, ako se želi uspjeh.

Lazić i nosilac odborničke liste SNSD-a Bijeljina Bojan Savić su sa odborničkim kandidatima Aleksandrom Đurđevićem, Milicom Lazić i Ljubišom Vasićem razgovarali sa mještanima Velike Obarske o aktuelnim temama i problemima stanovnika ovog dijela Semberije, kao i o izgradnji auto-puta koji prolazi i kroz ovo selo, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina.

- Auto-put će biti završen za godinu, dvije, tim auto-putem mora nešto da dođe kod nas, fabrika, distributivni centar, turisti, ali da bi se to dogodilo moramo sarađivati, moramo biti prisutni i u Beogradu, biti prepoznatljivi, ostvariti prijateljske i poslovne veze - rekao je Lazić.

Prema njegovim riječima, položaj Bijeljine i Semberije je povoljan i postoje preduslovi da baš ovdje završe te investicije, ali ako se ne preduzme inicijativa sve to će auto-putem otići u druge sredine.

Savić je podsjetio da je izgradnja auto-puta počela na današnji dan prije dvije godine i ocijenio da su Vlada i nadležne institucije uradile mnogo za to vrijeme.

- Da bismo radili i gradili, ne možemo ništa sami, potrebna nam je saradnja sa našim institucijama, jer to je odlika odgovorne politike, ostavljanje ličnih animoziteta po strani i saradnja u korist građana, a ovdje u Velikoj Obarskoj, možemo vidjeti i konkretne efekte te saradnje - rekao je Savić.