latinica  ћирилица
15/09/2024 |  20:43 ⇒ 21:15 | Autor: RTRS

PDP u Brčkom očekuje najmanje tri poslanička mjesta u Skupštini

Partija demokratskog progresa opredijeljena je za razvoj i napredak distrikta Brčko i okupila je ljude koji mogu i hoće da rade u interesu naroda i lokalne zajednice, rekao je na tribini u mjesnoj zajednici Bijeljinska cesta nosilac liste PDP-a za Skupštinu distrikta Siniša Golić.
PDP - Foto: RTRS
PDPFoto: RTRS

- I sama kandidatska lista i sve ono što smo uradili u ove prethodne četiri godine i ovo što se dešava ovih dana ukazuje da ćemo na ovim izborima imati najbolji rezultat PDP-a, ne samo u odnosu na prošle lokalne izbore, nego od osnivanja - rekao je Golić.

Kandidat za poslanika PDP-a u Skupštini distrikta Brčko Zoran Bulatović ističe da se u kampanji ne bave drugim strankama i kandidatima, nego nastoje da građane upoznaju sa rezultatima rada u prethodnom mandatu i planovima za budući razvoj distrikta.

- Naš je cilj da ne dajemo lažna obećanja, da ne držimo u neizvjesnosti građane, da se fokusiramo na ono što smo radili i ono što mislimo da radimo u budućnosti i da naša djela pokazuju više nego naši govori - rekao je Bulatović.

PDP u Brčkom očekuje najmanje tri poslanička mjesta u Skupštini distrikta.