latinica  ћирилица
18/09/2024 |  12:01 ⇒ 13:29 | Autor: RTRS

Borenović: Pokazaćemo kako se na odgovoran i ozbiljan način može voljeti svoj grad

Ujedinjena opozicija u Novom Gradu je pokazala odlučnost i spremnost da može da vodi ovu lokalnu zajednicu ka boljoj budućnosti, poručio je Branislav Borenović predsjednik PDP-a.
Dušan Gašić, kandidat za načelnika Novog Grada -
Dušan Gašić, kandidat za načelnika Novog Grada

- Izuzetno sam zahvalan ovim odgovornim, ozbiljnim ljudima iz Ujedinjene opozicije koja izlazi zajednički na izbore. I za našeg Dušana kandidata za načelnika opštine Novi Grad. Ubijeđen sam da će Novi Grad kao jedan hrabar grad izabrati našeg Dušana Gašića za načelnika opštine. Da će izabrati i dati veliku podršku našim kandidatima za odbornike za SO Novi Grad, te da će ovaj primjer pokazati kako se može na odgovoran i ozbiljan način voljeti svoj grad - naveo je Borenović.

Dušan Gašić kandidat koljalicije Ujedinjena opozicija PDP-SDS volja naroda, za načelnika opštine Novi Grad kaže da oni, koji su svoje živote dali za Republiku Srpsku kao i njihove porodice, moraju biti na prvom mjestu.

- Iskrenim pomenom i žaljenjem naših palih boraca moramo da budemo okrenuti ka budućnosti i da riješimo pitanje boračke populacije. Domovina se brani radom, pravom i pravdom i poštovanjem svih građana ove države - istakao je Gašić.

Poručuju da ako im građani ukažu povjerenje na predstojećim izborima pokazaće kako Novi Grad može ići naprijed.