latinica  ћирилица
18/09/2024 |  18:33 ⇒ 19/09/2024 | 21:46 | Autor: RTRS

Šobot: Vratićemo Kupusište u prvobitno stanje (FOTO)

Banjaluka će izgledati onako kako žele banjalučani i zato ćemo vratiti Kupusišta u prvobitno stanje, a naša vizija je da Centar 1 bude primjer urbanog razvoja u Banjaluci, gdje su svi dijelovi grada ravnomjerno tretirani i građani zadovoljni svojim životnim okruženjem, rekao je kandidat za gradonačelnika Banjaluke, dr Nikola Šobot, večeras na tribini u Centru 1.
Nikola Šobot - Foto: RTRS
Nikola ŠobotFoto: RTRS

- Pokrivanje Crkvene od pijace do ušća Vrbasa je jedan od prioriteta, jer ovo naselje zaslužuje čistu i uređenu rijeku - rekao je Šobot, dodajući da su problemi poput sanacije trotoara u Ulici Milana Rakića i uklanjanja rupa na trotoarima u Ulici Nikole Pašića nešto što gradska uprava mora rješavati bez odlaganja.

Šobot je istakao da Centar 1 mora biti mjesto gdje će se svakodnevni problemi rješavati odgovorno i brzo, jer su infrastrukturni problemi naselja od vitalnog značaja za funkcionisanje cijelog grada.

Ustupljena fotografija

- Ne možemo bježati od odgovornosti. Ušao sam u politiku sa željom da nešto donesem i u svakom projektu koji budemo realizovali, vodiće nas isti principi - odgovornost, stručnost i posvećenost - emotivno je poručio Šobot.

Dodao je da Banjaluka nije samo grad, nego dom.

Foto: Ustupljena fotografija

- Kao što sam odgovoran za živote pacijenata kao ljekar, osjećam jednaku odgovornost prema svakom građaninu Banjaluke - navodi Šobot.

Šobot je, takođe, istakao potrebu za rješavanjem problema kanalizacije u Ulici Sime Šolaje i uređenjem fasada zgrada, kako bi naselje izgledalo pristojno i funkcionalno.

Ustupljena fotografija

- Rješavanje mjesta za kontejnere i izgradnja rampi za osobe sa invaliditetom u Ulici Nikole Pašića mora biti prioritet, jer svi građani zaslužuju jednaku dostupnost osnovnim uslugama - dodao je Šobot.

Šobot je zaključio da će, kao budući gradonačelnik, raditi na rješavanju ovih problema zajedno sa građanima.

Ustupljena fotografija

- Pobijediće Centar, pobijediće Banjaluka - poručio je on.