latinica  ћирилица
18/09/2024 |  22:06 ⇒ 22:29 | Autor: SRNA

Јavor: Sa ponosom i obrazom u svaki dio grada i svako selo

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Јavor izjavio je večeras da SNSD sa ponosom i obrazom ide u svaki dio ovog grada, u svih 49 mjesnih zajednica i u svako selo.
SNSD Prijedor - Foto: SRNA
SNSD PrijedorFoto: SRNA

- To je danas rijetkost u politici - rekao je Јavor na predizbornoj tribini SNSD-a u Donjim Orlovcima za mještane ovog i naselja Јanjića pumpa.

On je istakao da asfalt i bandera ne smiju biti glavna politika u 21. vijeku, ali da je to, nažalost, realnost.

- Politika u Prijedoru je bez svađa i tenzija, a pitanja se rješavaju u gradskoj skupštini. Najvažniji dokumenti se usvajaju jednoglasno i kad za budžet glasa opozicija znači da je kreiran onako kako su to građani tražili - naglasio je Јavor.

Nosilac liste kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Goran Velaula rekao je da više nisu zaboravljena ni zapostavljena mjesta koja su i po 20 godina to bila, što se počelo mijenjati unazad četiri godine.

- Mještani naselja Јanjića pumpa treba da odluče sami i o imenu ovog naselja i o pripadanju nekoj drugoj mjesnoj zajednici ili o osnivanju posebne mjesne zajednice - poručio je Velaula.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Marija Ličanin rekla je da će građani biti u fokusu njenog djelovanja i da će, ako bude izabrana, jedan dan u mjesecu organizovati kao info-dan kada će sugrađani moći da joj se obrate da zajednički pokušaju riješiti njihove probleme.