latinica  ћирилица
27/09/2024 |  16:46 ⇒ 18:36 | Autor: RTRS

Dodik: Ružičićeva će imati moju i podršku institucija

Lider SNSD-a Milorad Dodik pozvao je danas birače u Јezeru da podrže kandidata ove stranke za načelnika opštine Snežanu Ružičić i ljude na listi za odbornike, istakavši da ovdje namjeravaju da nastave da rade na razvoju.
SNSD Јezero - Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
SNSD ЈezeroFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

- Uradili smo ono što smo rekli, imamo namjeru da idemo dalje. Podržite ove ljude zajedno sa Snežanom. Ona će uvijek u meni imati podršku i u institucijama Srpske - istakao je Dodik na predizbornom skupu u Јezeru.

Dodik je poručio da će u ovoj lokalnoj zajednici završiti sve započete projekte, kao i da će se nastaviti graditi.

- Јedina ispravna odluka je da se ovdje izabere SNSD. Ovdje postoje prirodna bogatstva i ona treba da pripadaju narodu. Bogatstva koja imamo su naša a ne Šmitova - istakao je Dodik.

Pozvao je prisutne da ostanu okupljeni oko Јezera, divne rijeke Plive, naglasišvi da on rado dolazi u Šipovo gdje je lijepo vidjeti sređena dvorišta, školu.

Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Kandidat SNSD-a za načelnika Јezera Snežana Ružičić rekla je da želi da nastavi da razviju ovu lokalnu zajednicu i Republiku Srpsku.

Ona je istakla da Јezero danas ima stabilan budžet zahvaljujući pomoći Vlade Republike Srpske, takođe je istakla i podršku Vlade Srbije.

Ona je dodala da je mnogo puteva urađeno i da su sa njima stigli do velikog broja kuća i selima.

Odbornički kandidat Nemanja Savić pozvao je birače da podrže listu SNSD-a i kandidata za načelnika opštine.