latinica  ћирилица
27/09/2024 |  18:14 ⇒ 18:32 | Autor: SRNA

Kneginjić: Ideja socijalizma vratila se na velika vrata

Nosilac kandidatske liste Socijalističke partije za Skupštinu grada Prijedora Igor Kneginjić očekuje da će u naredne četiri godine, takođe, biti dio skupštinske većine i boriti se za bolji život, ekonomski razvoj i zapošljavanja mladih ljudi.
Tribina SP u Prijedoru - Foto: SRNA
Tribina SP u PrijedoruFoto: SRNA

Kneginić je rekao novinarima, gdje je održana tribina SP, da se ideja socijalizma vratila prije četiri godine na velika vrata grada Prijedora i krajiške regije kada su se prijedorski socijalisti izborili za dva mandata.

On je ocijenio da su entuzijazam i politički aktivizam vidljivi, da su ljudi prepoznali energiju, snagu i mogućnost na koji način mijenjati život na bolje i poboljšati životni standard.

Kandidat za odbornika Bojana Bevandić rekla je da se SP na fer i korektan način odnosi prema političkim konkurentima i drugim političkim subjektima i da se za povjerenje građana bori snagom političkih argumenata.

Ponosni su, kaže, na činjenicu da se na listi SP-a nalazi znatan broj mladih i obrazovanih ljudi, ali i oni koji su odavno prepoznatljivi ne samo po svom političkom i profesionalnom djelovanju, već i po jednom širem društvenom djelovanju u sferi kulture, sporta, volonterizma.

Predsjednik izvršnog odbora SP-a Duško Milunović podsjetio je da je ova partija u Prijedoru dugo nije učestvovala u parlamentarnom životu, do prije četiri godine kada su formirali odbor i uspjeli da dobiju povjerenje građana.

- Radi se o obrazovanim ljudima koji imaju velike kapacitete. Nadam se da će građani Prijedora da prepoznaju ove čestite, vrijedne i poštene ljude i daju im svoje povjerenje, te da će rezultat na ovim lokalnim izborima biti bolji nego na prethodnim - poručio je Milunović.

Na tribini su predstavljeni kandidati SP-a za odbornike u Skupštini grada Prijedora, a prisustvovao joj je i kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Јavor kojeg podržava deset političkih partija, uključujući i SP.