latinica  ћирилица
27/09/2024 |  19:16 ⇒ 21:23 | Autor: RTRS

Šobot: Mi pobjeđujemo – Banjaluka dobija bolji saobraćaj!

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, Nikola Šobot, večeras je održao tribinu u Paprikovcu, gdje je sa mještanima razgovarao o ključnim infrastrukturnim problemima, sa posebnim naglaskom na saobraćajnu regulaciju, bezbjednost i poboljšanje komunalnih usluga.
Nikola Šobot, SNSD tribina - Paprikovac - Foto: Ustupljena fotografija
Nikola Šobot, SNSD tribina - PaprikovacFoto: Ustupljena fotografija

- Mi pobjeđujemo, a to znači bolji i sigurniji saobraćaj za sve građane Banjaluke. Ne možemo dopustiti da ovakvi problemi ostanu zanemareni. Zajedno ćemo unaprijediti saobraćajnu infrastrukturu u Paprikovcu, kako bi naši građani bezbjedno prolazili kroz svaku raskrsnicu i ulicu - naglasio je Šobot.

SNSD tribina, Paprikovac (Foto: Ustupljena fotografija)

Među prioritetima je rješavanje problema regulacije saobraćaja na raskrsnici kod Čajaveca, gdje je promet čest izvor nesigurnosti za vozače i pješake. Pored toga, asfaltiranje i sanacija ulica Nikole Bokana, Rade Marjanca, Krajiške i dijela ulice Lijevčanske, koje se spajaju sa Ulicom Јovana Raškovića, osiguraće siguran i efikasan prolazak kroz ove dijelove grada.

SNSD tribina, Paprikovac (Foto: Ustupljena fotografija)

Šobot je posebno naglasio značaj izgradnje nadstrešnica na autobuskim stajalištima u Ulici Ranka Šipke, kako bi putnici imali sigurnije i udobnije uslove prilikom čekanja javnog prevoza.

SNSD tribina, Paprikovac (Foto: Ustuljpena fotografija)

- Poboljšanje saobraćajne infrastrukture ne znači samo ceste, već i brigu o svakom detalju – od trotoara do autobusnih stajališta, sve je dio naše pobjede za bolju Banjaluku - kaže Šobot.

Šobot je u svom govoru istakao i probleme sa parkiranjem na Paprikovcu, najavljujući nove projekte za izgradnju parking prostora, kao i sistematsko rješavanje problema otpada, uključujući selektivno odvajanje i pranje ulica.

SNSD tribina, Paprikovac (Foto: Ustupljena fotografija)

- Održavamo grad i pravimo ga boljim za sve nas – jer mi ne samo da pobjeđujemo, mi stvaramo grad dostojan života - poručio je Šobot.

Na kraju, Šobot je zaključio: "Pobjeđujemo jer znamo kako do boljeg saobraćaja, više parkinga i odgovornijih komunalnih usluga. Pobijediće Paprikovac, pobijediće Banjaluka!"

Tribina Šobota na Paprikovcu (Ustupljena fotografija)