latinica  ћирилица
27/09/2024 |  19:57 ⇒ 21:23 | Autor: RTRS

Radojičić u Karanovcu: Usvojiti novi urbanistički plan za Banjaluku

Uspjeli smo za kratko vrijeme da zadobijemo povjerenje građana i to će se pokazati i na izborima 6. oktobra, rekao je nosilac liste Nezavisnog pokreta "Svojim putem" za Skupštinu grada Banjaluka Igor Radojičić, na predizbornom skupu u Karanovcu kod Banjaluke.
Igor Radojičić na tribini u Karanovcu - Foto: RTRS
Igor Radojičić na tribini u KaranovcuFoto: RTRS

- U prvoj godini mandata zatražićemo usvajanje novog urbanističkog plana grada, zatražićemo nastavak radova na mostu u Docu, promjene u saobraćaju, uvođenje subvencija za mlade za stambeno zbrinjavanje i početak gradnje novih javnih vrtića.  - rekao je Radojičić.

Kandidat Nezavisnog pokreta "Svojim putem" Igor Radojičić za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Aleksandra Kajkut navela je nekoliko problema koji tište mještane Karanovca.

- Glavni problem naše mjesne zajednice je taj što nemamo ivičnjake, što je veoma bitno za sigurnost djece i uopšte stanovništva ovog mjesta. Drugi problem je visinsko vodosnadbijevanje vodom i to su dva glavna cilja koja ćemo mi težiti da riješimo - navela je Kajkut.

Sa ovim problemima se dugo građani bore i nadamo se da će se u skorije vrijeme to i riješiti, poručeno je na skupu u Karanovcu.