latinica  ћирилица
27/09/2024 |  21:22 ⇒ 22:12 | Autor: RTRS

Šobot: Pobjeđujemo za Banjaluku koja je zdravo i dobro mjesto za život

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, Nikola Šobot, danas je posjetio Petrićevac, gdje je sa mještanima razgovarao o izazovima i prioritetima za unapređenje kvaliteta života u ovom naselju. Poseban akcenat stavio je na projekte koji se tiču putne infrastrukture i modernizacije javnih usluga.
SNSD Petrićevac - Foto: Ustupljena fotografija
SNSD PetrićevacFoto: Ustupljena fotografija

- Pobeđujemo za Banjaluku koja je zdravo i dobro mjesto za život – a to znači bolje puteve, sigurnije vrtiće i efikasnije komunalne usluge. Održavanje ulica poput Јovice Savinovića i Njegoševe mora biti prioritet, jer sigurnost naših građana ne smije biti zanemarena - istakao je Šobot.

Ustupljena fotografija

Pored toga, Šobot je najavio proširenje kapaciteta škole i osiguranje produženog boravka za djecu, kako bi porodice imale bolje uslove za obrazovanje i brigu o najmlađima.

Ustupljena fotografija

- Djeca su budućnost Banjaluke, a naš posao je da im pružimo najbolje moguće uslove za razvoj i obrazovanje - dodao je Šobot.

Ustupljena fotografija

Šobot je takođe istakao značaj održivosti i ekologije, obećavajući nastavak projekata iz programa, poput sadnje 40.000 stabala širom grada i izgradnje kolektora do centralnog postrojenja za preradu otpadnih voda.

Ustupljena fotografija

- Pobjeđujemo za čistu i zdravu Banjaluku, jer zelene površine i održiva rješenja nisu samo vizija – oni su ključ našeg uspjeha - poručio je Šobot.