latinica  ћирилица
27/09/2024 |  21:37 ⇒ 22:13 | Autor: RTRS

PDP: Slika na Starčevici govori više od riječi

Slika na Starčevici govori više od riječi i pokazuje da su djela pobijedila, poručio je nosilac liste PDP-a za Skupštinu grada Branislav Borenović.
PDP tribina, Starčevica - Foto: RTRS
PDP tribina, StarčevicaFoto: RTRS

 - Ovo je nevjerovatna podrška. Preko hiljadu ljudi mještava Starčevice je došlo večeras da podrži djela našeg Draška Stanivukovića i PDP-ovu listu u jednom pobjedničkom nizu. Јa sam ubijeđen da će Banjaluka pobijediti sa našim Draškom i našom listom - rekao je Borenović na predizbornoj tribini u Mjesnoj zajednici Starčevica.

Ovo će biti jedna iznenađujuće velika pobjeda, poručeno je na skupu.

- Sadašnji gradonačelnik će ostvariti ubjedljivu pobjedu, a po reakcijama u naseljima koje smo dosad obišli, lista PDP-a ima veliku podršku. Vjerujem da ćemo ostvariti sjajan rezultat. Mi smo jedina politička organizacija koja će izaći na izbore sa rezultatima i djelima, a ne samo sa obećanjima- rekla je Tanja Vukomanović, kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka.

Starčevica je već večeras odlučila da je sadašnji gradonačelnik Draško Stanivuković budući gradonačelnik Banjaluke, rekao je Čedo Ševarika, kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka.

Prvi dan kampanje počeo je pobjednički, tako smo nastavili i tako zavrašavamo - poručili su predstavnici PDP-a na skupu.