latinica  ћирилица
27/09/2024 |  21:44 ⇒ 21:53 | Autor: SRNA

Velaula: Mnogo ulagano u Brezičane, planiramo da tako nastavimo

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Prijedora Goran Velaula izjavio je na predizbornoj tribini u prijedorskom naselju Brezičani da je u ovo mjesto mnogo ulagano i da će tako i nastaviti zbog čega građani treba da podrže ovu listu na lokalnim izborima.
Tribina SNSD-a u Brezičanima - Foto: SRNA
Tribina SNSD-a u BrezičanimaFoto: SRNA

- Brezičani su prigradsko naselje veoma bitno za Prijedor u koje SNSD, od kada je na vlasti, ulaže mnogo ili je planirano da ulaže u sljedećem mandatu - rekao je Velaula.

Kandidat za odbornika Žarko Tubin izjavio je da SNSD u Brezičanima godinama dobija podršku i da su tu u proteklom periodu urađeni značajni infrastrukturni projekti koji su značajno poboljšali uslove života.

- I u narednom periodu planiramo raditi isto kako sa aspekta poljoprivrede tako i ostalih segmenata društvenog života - rekao je Tubin.

Odbornički kandidat Nemanja Milanović rekao je da će, ako bude izabran, kao i do sada raditi za svoje selo i mještane, te podsjetio na infrastrukturne projekte koji su do do sada realizovani.

Na ovoj tribini mještanima Brezičana predstavio se kandidat za gradonačelnika Prijedora Slobodan Јavor i ostali kandidati za odbornike u Skupštini grada Prijedora.