latinica  ћирилица
28/09/2024 |  11:02 ⇒ 11:02 | Autor: RTRS

Krupi na Uni milion KM od koncesione naknade izgradnjom solarne elektrane Dubovik

Gojko Kličković je kao predsjednik Vlade dao najveći doprinos da se poslije rata formira opština Krupa na Uni i sigurno najbolje zna kako da se ova opština razvije na dobrobit svojih sugrađana, rekao je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić sinoć na predizbornoj tribini u Donjem Duboviku gdje je kandidat za načelnika Kličković okupljenim sugrađanima predstavio svoju programsku platformu.
SP, tribina - Foto: Ustupljena fotografija
SP, tribinaFoto: Ustupljena fotografija

- Gojko je garancija razvoja i novih investicija koje ćemo mi socijalisti podržati - istakao je Đokić.

Kličković je, kako je istaknuto na tribini, garancija razvoja i novih investicija koje će socijalisti podržati, a jedna od njih je izgradnja solarne elektrane Dubovik od koje će opština imati milion maraka godišnje koncesione naknade koja može da se usmjeri u razvojne projekte i bolji život građana.

- Okosnica razvoja opštine su energetika i poljoprivreda, zbog čega se mora sanirati visokonaponska mreža i poboljšati putna infrastuktura - rekao je Kličković.

Predsjednik Izvršnog odbora SP Duško Milunović je istakao da je Socijalistička partija je od nekolicine entuzijasta izrasla u najozbiljniju političku snagu u ovoj opštini koja će imati podršku da realizuje sve projekte koje je Kličković zacrtao za naredne četiri godine.