latinica  ћирилица
28/09/2024 |  12:01 ⇒ 12:03 | Autor: SRNA

Petrović: Grad pozicionirati kao najpoželjniji regionalni centar

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović rekao je da vjeruje da će ova stranka u naredne četiri godine pozicionirati Trebinje kao najveći i najpoželjniji regionalni centar u ovom dijelu Evrope.
SNSD Trebinje - Foto: SRNA
SNSD TrebinjeFoto: SRNA

Petrović je rekao da će se ova stranka baviti povećanjem kvaliteta života građana Trebinja kroz ulaganja u infrastrukturu, sport, kulturu, povećanje primanja.

- Drugi cilj nam je da vraćamo naše mlade, ali i zrele ljude koji su se školovali i mogu da doprinesu razvoju našeg grada - rekao je Petrović novinarima.

On vjeruje da će sa ove dvije teme u naredne četiri godine pozicionirati Trebinje kao najveći i najpoželjniji regionalni centar u ovom dijelu Evrope.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić rekao je novinarima da je cilj da Trebinje nastavi da bude prepoznatljivo, kao turistička destinacija, grad kulture i sporta.

- Privredni ambijent je u posljednje vrijeme veoma prepoznatljiv ovdje, znatno bolji nego ranije. Sve su to naši ciljevi za naredni period, a prioritet nam je i porodica - rekao je Ćurić i podsjetio na više od 55 programa podrške koje realizuju, a kojih će biti još više.

On je zahvalio koalicionim partnerima za podršku, napominjući da su i do sada imala dvotrećinsku većinu u gradskom parlamentu, te da nema razloga da tako ne bude i u narednom periodu.

- Neophodno nam je da 7. oktobra nastavimo da gradimo i radimo, jer to nam je prioritet - rekao je Ćurić.