latinica  ћирилица
28/09/2024 |  14:50 ⇒ 16:27 | Autor: RTRS

Vujović pozvao građane Bileće da se ujedine oko zajedničkih projekata

Pozivam graćane Bileće da 6. oktobra ne dozvole da i naredne četiri godine prođu uzalud, rekao je Mihajlo Vujović, kandidat Srpske radikalne stranke za načelnika opštine Bileća.
Mihajlo Vujović - Foto: RTRS
Mihajlo VujovićFoto: RTRS

- Pozivam građane Bileće da se ujedine oko zajedničkih projekata za napredak ovoga grada, da u to uđu hrabro i da prihvate promjenu. Želim da se prekine usud vječne podjele, netrpeljivosti i netolerancije - rekao je Vujović.

Sve ideje u punom kapacitetu podržava koalicija "Ujedinjeni za Bileću“, sastavljena od dvije partije Ujedinjene Srpske i Srpska radikalna stranka.

- Strategijska stvar za Bileću je da ovaj spustimo na jezero i da od Bileće napravimo važnu turističku destinaciju u regionu. To mi Bilećani čekamo 60 godina. Takođe, svi se zalažemo za to da se sjedište HE Dabar vrati u Bileću, da se ubrza izgradnja HE Bileća, da se iskoriste kapaciteti Fatničkog i Dabarskog polja za proizvodnju zdrave hrane - dodao je Vujović.

Mi držimo pobjednički mentalitet i osim pobjede ne dolazi ništa drugo u obzir, istakao je Mihajlo Vujović, kandidat Srpske radikalne stranke za načelnika Bileće.