latinica  ћирилица
28/09/2024 |  14:56 ⇒ 16:26 | Autor: RTRS

Koalicija US - SRS: Ujedinjeni za lješu i bolju Bileću

Simboličnim performansom nosilac liste koalicije Ujedinjene Srpske i Srpske radikalne stranke, Dražen Dunđer, skrenuo je pažnju na neke od gorućih problema u ovoj opštini, među kojima je i prekomjerno zapošljavanje.
Dražen Dunđer i Velemir Matković - Foto: RTRS
Dražen Dunđer i Velemir MatkovićFoto: RTRS

- Mi prvi put izlazimo sa najboljim rješenjima i imamo za sve spremnost. Mi smo ta koalicija koja nikada neće spominjati da postoje dugovi, jer smo spremni da te dugove saniramo. Prvo da očistimo grad i onda da nastavimo kako bi Bileću unaprijedili. Prioritet je obilaznica i proširenje Bileće - ističe Dunđer.

Nećemo pričati o višedecenijskim problemima, zalagaćemo se za nova radna mjesta, za ujedinjenje Bileće, razvoj sela, turizma i poljoprivrede, rekao je Velemir Matković, kandidat Srpske radikalne stranke i Ujedinjene Srpske za odbornika u opštini Bileća.

- Naš slogan i glasi "Ujedinjeni za Bileću“ za jednu bolju, ljepšu, pravedniju, bogatiju, čistiju i uređeniju Bileću, gdje će biti mjesta za sve, gdje će ljudi živjeti od svoga rada - naglasio je Matković.

Lista koalicije Ujedinjene Srpske i Srspske radikalne stranke je, kažu, spoj mladosti i iskustva. Očekuju pobjedu i promjenu vlasti u opštini Bileća.