latinica  ћирилица
28/09/2024 |  15:54 ⇒ 16:01 | Autor: RTRS

Pejčić glasačima: Ne dozvolite da vas ucjenjuju za asfalt i radna mjesta

Kandidat Republičke stranke Srpske /RSS/ za gradonačelnika Bijeljine Mile Pejčić poručio je sa predizbornog skupa u Suvom Polju da kandidati ove stranke rodoljublje pokazuju novim fabrikama i radnim mjestima, a ne "kupovinom ljudi za prikolicu šljunka".
Mile Pejčić u Suvom Polju - Foto: Ustupljena fotografija
Mile Pejčić u Suvom PoljuFoto: Ustupljena fotografija

- Ne smijemo da se dijelimo, dijele nas uvijek oni koji nas zavađaju da bi pravdali svoj neuspjeh, nemojte dozvoliti da vas ucjenjuju i kupuju za asfalt i radna mjesta jer to nije rješenje, to je samo način na koji troše vaš novac - rekao je Pejčić pred nekoliko stotina građana u selu u kojem je rođen.

On je istakao da će fokus svog djelovanja staviti na ekonomiju i privredu, te najavio da će kompanija TRB, čiji je generalni direktor, otvoriti novu fabriku u Bijeljini, saopšteno je iz bijeljinskog Gradskog odbora RSS-a.

Nosilac odborničke liste RSS-a u Bijeljini Slavenko Ristić rekao je na skupu da je on privrednik koji ne razmišlja kako da se potroši, nego kako da svi zajedno zarade i pozvao građane da na lokalnim izborima ne biraju podobne, nego najbolje među kandidatima.

Na tribini u Suvom Polju predstavili su se i odbornički kandidati RSS-a Zoran Miljanović, Mladen Petrović, Danijel Perić i Vladimir Sarić, koji su poručili da će ova stranka u gradskom parlamentu raditi u interesu svakog stanovnika i svake mjesne zajednice.