latinica  ћирилица
28/09/2024 |  17:05 ⇒ 18:10 | Autor: RTRS

Šobot: Pobjeđujemo – a to znači vodu uvijek i u svakoj česmi u Banjaluci

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, dr Nikola Šobot, danas je posjetio Ljubačevo, gdje je sa mještanima razgovarao o ključnim problemima koji se tiču snabdijevanja vodom, putne infrastrukture i elektroenergetske mreže. Šobot je stavio akcenat na potrebu za kontinuiranim unapređenjem osnovnih komunalnih usluga, posebno vodosnabdijevanja.
Nikola Šobot u Ljubačevu - Foto: Ustupljena fotografija
Nikola Šobot u LjubačevuFoto: Ustupljena fotografija

- Pobijeđujemo – a to znači vodu uvijek i u svakoj česmi u Banjaluci. Naša obaveza je da svakom građaninu, u svakom naselju, obezbijedimo siguran i redovan pristup vodi, bez obzira na godišnje doba. Zbog toga će izgradnja i modernizacija vodovodne mreže biti ključni prioritet u mom programu - poručio je Šobot.

Nikola Šobot u Ljubačevu (Ustupljena fotografija)

Osim pitanja vodosnabdijevanja, Šobot je najavio planove za popravku elektromreže i dalekovoda, kako bi se osigurala stabilna opskrba električnom energijom za sve domaćinstva u Ljubačevu. Sigurna struja i voda nisu luksuz, to je osnovni preduslov za normalan život svakog građanina - naglasio je.

Nikola Šobot u Ljubačevu (Ustupljena fotografija)

Posebno je istakao i značaj popravke putne komunikacije u naseljima Ajderi, Vučenovići i Brda, kao i dovršetak rasvjete duž glavnih puteva u naselju.

Nikola Šobot u Ljubačevu (Ustupljena fotografija)

- Ova naselja zaslužuju infrastrukturu koja će omogućiti bezbedno kretanje i povezivanje sa ostatkom grada - kaže Šobot.

Na kraju, Šobot je zaključio: “Pobjeđujemo jer znamo kako obezbijediti vodu uvijek i u svakoj česmi, sigurne puteve i stabilnu struju. Ljubačevo će pobijediti, a s njim i cijela Banjaluka!“

Nikola Šobot u Ljubačevu (Ustupljena fotografija)