latinica  ћирилица
28/09/2024 |  21:01 ⇒ 21:12 | Autor: RTRS

Potkozarski narodni pokret: Omarskoj vratiti status opštine

Potkozarski narodni pokret očekuje dobre rezultate u Omarskoj, jer su i na prethodnim opštim izborima ostvarili dobre rezultate.
Potkozarski narodni pokret - Foto: SRNA
Potkozarski narodni pokretFoto: SRNA

- Večeras smo u Omarskoj, mjestu koje je na prošlim opštim izborima dalo najveću podršku Poktozarskom narodnom pokretu. U prošlom periodu smo radili vrijedno i dolazimo ovdje sa rezulttaima tog rada i da iznesemo plan za iduće četiri godine - rekao je Ranko Smiljanić, kandidat Potkozarskog narodnog pokreta za odbornika za Skupštinu grada Prijedora.

Izgradnja kanalizaocine mreže, podrška izgradnji sportske dvorane i fudbalskog terena sa vještačkom travom, te nastojanje da se Omarskoj vrati status opštine, četiri su glavna cilja Potkozarskog narodnog pokreta.

- Uživamo veliko povjerenje građana, to evo možete vidjeti i po našim predizbornim skupovima gdje vlada dorba atmosferai i gdje očekujemo dobar izborni rezultat. Očekujemo najmanje tri odbornika u skupštini grada - istakao je nosilac liste Dalibor Grabež.

Nosilac liste Potkozarskog narodnog pokreta u Skupštini Prijedora, Dalibor Gravež, pozvao je sve mještane Omarske da 6. oktobra podrže kandidata SNSD-a za gradonačelnika, Slobodana Јavora.