latinica  ћирилица
28/09/2024 |  21:25 ⇒ 21:56 | Autor: SRNA

Lazić: Odgovornim i efikasnim radom u Semberiji se može mnogo uraditi

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić izjavio je večeras da odgovoran i efikasan tim, sa budžetom koji grad ima i uz dodatnu podršku republičkih institucija, može u Semberiji uraditi mnogo.
Mikajlo Lazić - Foto: SRNA
Mikajlo LazićFoto: SRNA

- Građani zaslužuju da novac iz gradskog budžeta bude utrošen planski i odgovorno, da znaju da Gradska uprava misli o njima i njihovim problemima - istakao je Lazić u razgovoru sa mještanima u naseljima Stari Grad, Filip Višnjić i Ledinci.

On je dodao da ga rastužuje što u seoskim mjesnim zajednicama sa po nekoliko stotina stanovnika i onim udaljenim svega nekoliko stotina metara od zgrade Gradske uprave građani imaju iste probleme - makadam, rasvjetu koja ne radi, sijalična mjesta koja mjesecima čekaju zamjenu, komarce, nepokošenu travu i neuređena dječija igrališta.

- Sa budžetom koji Bijeljina ima to bi trebalo da je odavno riješeno - istakao je Lazić.

Nosilac odborničke liste SNSD-a u Bijeljini Bojan Savić je u razgovoru sa građanima najavio da će kandidati ove stranke raditi kontinuirano, 365 dana i kada nisu izbori.

- Ono na šta smo posebno ponosi jeste da kampanja protiče u mirnom tonu, da nema ružnih riječi i tako ćemo i nastaviti, jer to nije politika nego naša kultura. Nećemo dijeliti ljude jer smo uvjereni da nam podjele nisu potrebne-  poručio je Savić.

Odbornički kandidat Željko Grebić ocijenio je da Mikajlo Lazić ne može da izgubi ove izbore, nego to mogu samo građani Bijeljine.