latinica  ћирилица
29/09/2024 |  07:23 | Autor: SRNA

Dodik: SNSD je pobjednička stranka

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Aleksandrovcu kod Laktaša da je SNSD pobjednička stranka za koju očekuje da će na predstojećim lokalnim izborima pobijediti u 54 od 64 lokalne zajednice u Republici Srpskoj.
SNSD, tribina Aleksandrovac (foto: instagram.com/zeljka.cvijanovic) -
SNSD, tribina Aleksandrovac (foto: instagram.com/zeljka.cvijanovic)

On je pozvao Aleksandrovčane koji imaju rodbinu u Banjaluci da im sugerišu da glasaju za kandidata SNSD-a za gradonačelnika Nikolu Šobota.

Dodik je rekao Srni da ova politička partija u Laktašima i Aleksandrovcu zaista ima obraza i da to najbolje govori narod koji se okupio na večerašnjoj predizbornoj tribini u Aleksandrovcu uprkos kiši i lošem vremenu.

- U nekim gradovima neki ne mogu da dobiju 2.000 glasova, koliko ovdje ima ljudi. Sve smo uradili, nemamo šta da više radimo - rekao je Dodik.

On je podsjetio da je SNSD prvi put pobijedio u Aleksandrovcu 1996. godine i tu nikada nije izgubio jer su vjerovali jedni u druge i izgradili sve što danas postoji.

Dodik je naglasio da Republika Srpska dobro stoji i da nema nekih većih problema.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je u obraćanju da SNSD donosi velike pobjede Republici Srpskoj.

- Živimo u opasnim vremenima i zbog toga treba da se držimo zajedno. Republika Srpska ima SNSD i od snage SNSD-a zavisi i snaga Republike Srpske, a od toga i snaga svake naše lokalne zajednice: Kada smo toga svjesni, onda smo svjesni da i dalje pobjeđujemo - rekla je Cvijanovićeva.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Ona je napomenula da male partije ne mogu da izvršavaju velike zadatke.

- One mogu da budu dio vlasti, ali da biste izvršili velike politike, potrebna je velika organizacija - naglasila je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Laktaša Miroslav Bojić rekao je da je SNSD pobjednička priča i da će ova stranka i u naredne četiri godine voditi ovaj grad.

Bojić je naglasio da je u prethodnom četvorogodišnjem mandatu u ovom gradu urađeno mnogo zahvaljujući i vlastitim sposobnostima i zalaganjima, ali i podrškom republičkih organa, posebno predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.