latinica  ћирилица
29/09/2024 |  16:42 ⇒ 17:45 | Autor: RTRS

SP od nastanka ima jako uporište u Mrkonjić Gradu

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je danas na predizbornoj tribini u mjestu Bjelajce kod Mrkonjić Grada da je partija od svog osnivanja imala jako uporište u ovoj opštini.
SP Mrkonjić Grad -
SP Mrkonjić Grad

- Socijalistička partija je od svog osnivanja imala jako uporište u ovoj opštini. Poseban doprinos dali smo u najtežem periodu za ovu opštinu, nakon Odbrambeno-otadžbinskog rata kada je trebalo krenuti u obnovu i vratiti narod u ovu opštinu, mi smo je tada vodili. Socijalisti i u ovoj lokalnoj zajednici, kao i svim drugim gradovima i opštinama širom Republike Srpske - rekao je Đokić.

On je naglasio da socijalisti i u ovoj lokalnoj zajednici, kao i svim drugim gradovima i opštinama širom Republike Srpske, svojim djelovanjem žele da pomognu i kreiraju politike ekonomskog razvoja jer smatraju da je to prioritet Republike Srpske.

- Mrkonjić je opština koja napreduje i razvija se, mi smo dio tog života, učestvujemo u razvoju i želimo i dalje doprinositi razvoju, da ljudi žive stabilno, zadovoljni. Posebno sam zahvalan Blašku Kaurinu i svim ostalim ljudima sa liste i stranke, vjerujem da će oni svoj rad posvetiti najboljem rzultatu na izborima i za dobrobit stranke - poručio je Đokić.

Nosilac odborničke liste Blaško Kaurin naglasio je da Socijalistička partija i ove godine ima punu listu od 30 ljudi, da je spoj mladosti i iskustva, a da su neki i ranije bili na listi.

- Učestvovali smo u donošenju odluka za dobrobit naroda, sve ove četiri godine bili smo sa građanima, a ako dobijemo podršku nastavićemo da učestvujemo u donošenju skupštinskih odluka, dajemo svoj doprinos, dovodimo investitore, radimo na otvaranju novih radnih mjesta - rekao je Kaurin.

On je istakao da su Socijalistička partija i SNSD najdugovječniji koalicioni partneri u opštini Mrkonjić Grad, te da podržavaju kandidata SNSD-a za načelnika na lokalnim izborima Dragana Vođevića.