latinica  ћирилица
29/09/2024 |  18:50 ⇒ 18:50 | Autor: SRNA

Đajić: Narod da odlučuje šta mu je prioritet

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je da ova stranka planira velika ulaganja u prigradske i seoske mjesne zajednice u naredne četiri godine, te naglasio da narod treba da odluči šta je prioritet.
Vlado Đajić - Foto: RTRS
Vlado ĐajićFoto: RTRS

On je naveo da su predstavnici SNSD-a posjetili gotovo sve prigradske i seoske mjesne zajednice i vidjeli da je narod ogorčen zbog nebrige gradonačelnika Draška Stanivukovića u protekle četiri godine.

- Ništa nije asfaltirano, nema rasvjete, kanalizacije i nije bilo onog osnovnog - vode - ukazao je Đajić i naglasio da su to problemi i mjesnih zajednica Stratinska, Melina, Obrovac i Kola, gdje SNSD danas organizuje predizborne tribine.

On je rekao da će lokalni izbori 6. oktobra biti veliki politički poraz Stanivukovića, a velika pobjeda naroda, SNSD-a i pokreta koji ova stranka predvodi.

- Narod ne želi da mu neko nešto nameće, kao što je to slučaj sa parkom ćirilice na popularnom Kupusištu. Ljudi to ne žele i gradonačelnik Draško Stanivuković, čija je to ideja, na ovaj način gurnuo je bagere na ljude - istakao je Đajić za Srnu.

Đajić je upitao Banjalučane da li su za nauku, struku, obrazovanje, lijepo ponašanje koje predstavljaju Nikola Šobot, Alen Šeranić, Dragan Lukač, Srđan Amidžić, Marijana Kapović Solomun ili su za Draška Stanivukovića, Nebojšu Drinića i Miladu Šukalo.

- Pitam se šta bi bilo sa Banjalukom ukoliko bi se opredijelili za ovo drugo. Pitam ih i kome bi dali na čuvanje svoju djecu - nama koji svakodnevno čuvamo djecu, roditelje, braću, sestre u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Domu zdravlja, "Zotoviću" ili bi to povjerili ovima koji ništa ne znaju da čuvaju, koji su nesposobni i neobrazovani i uništili su imovinu i budžet Banjaluke - naglasio je Đajić.