latinica  ћирилица
30/09/2024 |  17:57 ⇒ 18:06 | Autor: SRNA

Lazić: Biću sa narodom, a ne kancelarijski gradonačelnik

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić rekao je da neće biti kancelarijski gradonačelnik, već će tokom obilaska svake mjesne zajednice slušati narod i zajedno sa njim uraditi ono što planiraju.
Bijeljina - SNSD - Foto: SRNA
Bijeljina - SNSDFoto: SRNA

- Uvijek ističem da je direktan razgovor sa građanima najbolji način komunikacije, jer tada čujem šta je to dobro, ali i šta treba mijenjati. Penzioneri, ugostitelji, preduzetnici, bankari, studenti, svi imaju svoje probleme kojima se moramo baviti bez izuzetka - rekao je Lazić.

Tokom današnje šetnje ulicama Bijeljine, Lazića je zaustavljao i pozdravljao veliki broj građana, koji su isticali da je on "dobar ljekar, a još bolji čovjek", saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina.

Nosilac liste SNSD-a sa Skupštinu grada Bijeljina Bojan Savić istakao je da je njihov cilj da u naredne četiri godine, kroz saradnju sa svima i bez podjela, Bijeljina postane lider u regionu.

- Naš grad za to ima ogroman potencijal. Pored geografskog položaja, uskoro će tu biti i auto-put koji će nam otvoriti niz novih mogućnosti. Imajući u vidu sve te potencijale i ogromno znanje, iskustvo, ali i ljudske vrline doktora Lazića, vjerujem da ćemo našu Bijeljinu i Semberiju preporoditi - rekao je Savić.