latinica  ћирилица
30/09/2024 |  20:19 ⇒ 20:19 | Autor: RTRS

Sokolac: DEMOS će obećano ispuniti

Sokolac se nalazi na raskrsnici na ovim izborima, a DEMOS će u Sokocu sve što bude obećao i ispuniti, poručio je nosilac liste ove stranke za Skupštinu opštine Sokolac Veljko Borovina.
DEMOS - Foto: RTRS
DEMOSFoto: RTRS

Veljko Borovina nosilac liste DEMOS-a za Skupštinu opštine Sokolac Ove godine očekujemo dobar broj glasova za našu stranku a tako i više odborničpkih mjesta. Samo dolazak velikog broja građana na ovaj skup pikazuje da ova stranka uživa podršku naroda.

Aco Stanišić potpredsjendik DEMOS-a Razlog za to je što se DEMOS nije otuđio od naroda, već dijelimo sudbinu našeg naroda.

DEMOS kao najmlađa stranka u Srpskoj ima i najmlađe kandidate, a primjetno je da uživa i veliko povjerenje građana širom Republike Srpske.

Nedeljko Čubrilović predsjendik DEMOS-a Očekujemo podršku građana širom Republike Srpske, i veću nego što je bilo do sada.

Kadrovi DEMOS-a uspješno vode različite institucije kojima rukovode, rečeno je na skupu, dok u Sarajevsko-romanijskog regiji nakon izbora očekuju da osvoje najmanje 20 odborničkih mandata.