latinica  ћирилица
30/09/2024 |  20:48 | Autor: RTRS

Ujedinjena opozicija ubijeđena u podršku u Radomirovcu

Radomirovac je dio opštine Novi Grad kojem se nije pridavalo mnogo pažnje od strane aktuelne vlasti da se zadrži stanovništvo na ovom području, poručio je Dušan Gašić na javnoj tribini koalicije Ujedinjena opozicija PDP-SDS volja naroda, kandidat za načelnika opštine Novi Grad.
Ujedinjena opozicija - Foto: RTRS
Ujedinjena opozicijaFoto: RTRS

- Obnovićemo školu u Radomirovcu, građani neće imati problema sa snabdijevanjem električnom energijom. Puteve ćemo redovno održavati i gradićemo ih u skladu sa potrebama lokalnog stanovništva. Mnogo više ćemo ulagati u poljoprivredu - kaže Gašić.

U Radomirovcu je opozicija imala stalno podršku,zato što je aktuelna vlast imala maćehinski odnos prema Radomirovcu naglasio je Mladen Šumar iz koalicije Ujedinjena opozicija PDP-SDS volja naroda za nosioca odborniče liste u SO Novi Grad.

- Svjedoci smo da ovdje je veoma loše stanje sa elektro mrežom,sa putnom infrastrukturom i sa podrškom poljoprivrednim proizvođačima. Došli smo ovdje da zajedno sa građanima se dogovorimao kako ćemo poslije izborne pobjede da zajedno radimo na prosperitetu ovog područja - ističe Šumar.

Iz koalicije Ujedinjena opozicija su ubijeđeni da će i na predstojećim izborima imati podršku birača u Radomirovcu.