latinica  ћирилица
30/09/2024 |  21:20 | Autor: RTRS

Ćurić: Nastaviti investicione projekte

Veliki broj investicionih projekata je započet u prethodnoim periodu moramo ih nastaviti, rekao je Mirko Ćurić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja, na centralnoj tribini ove stranke u Trebinju.
Mirko Ćurić - Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Mirko ĆurićFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Gradnjom obilaznica, želimo da centar trebinja postane šetačka zona, rekao je Ćurić.

- Želimo da se izgradi aerodrom u Trebinju, da se izgradi poslovna zona gdje će dolaziti ljudi, da se izgrade proizvodne hale i da se zaposli što više ljudi u realnom sektoru - rekao je Ćurić.

Nova bolnica je nešto što se gradi, radićemo Dom za stara lica, šetačke zone, sve što je bitno za razvoj i bolji i ljepši izlgedn grada, istakao je Ćurić.

- Sve je to nešto što ćemo da radimo u narednom periodu, i ono što je važno mi želimo da Trebinje bude jače i snažnije, a samim tim i Republika Srpska - istakao je Ćurić.

Ćurić je rekao da Trebinje ima pedeset pet aktivnih programa podrške porodici. Prioritet su mladi, kojima treba stvoriti uslove za povratak i život u Trebinju.

Centralnoj tribini SNSD-a u Trebinju prisustvovali su i predstavnici stranaka koje Mirka Ćurića podržavaju kao kandidata za gradonačelnika Trebinja.