latinica  ћирилица
01/10/2024 |  07:16 ⇒ 07:18 | Autor: RTRS

Šobot: Pobjeđujemo - Banjaluka će biti bolja i snažna prestonica Srpske

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, Nikola Šobot, sinoć je posjetio Dragočaj, gdje je sa mještanima razgovarao o najvažnijim problemima, uključujući vodosnabdijevanje, lošu putnu infrastrukturu i nedostatak trotoara.
SNSD Dragočaj - Foto: Ustupljena fotografija
SNSD DragočajFoto: Ustupljena fotografija

Šobot je istakao da će rješavanje ovih problema biti prioritet njegove administracije, a jednom riješeni, građani se više neće suočavati s njima.

Foto: Ustupljena fotografija

- Pobjeđujemo - Banjaluka će biti bolja i snažna prestonica Republike Srpske - poručio je Šobot, obećavši mještanima Dragočaja da će već u prvom mandatu riješiti ključne infrastrukturne izazove - od poboljšanja putne komunikacije do postavljanja trotoara kako bi svi mještani, a posebno djeca, imali sigurne puteve do škole.

Foto: Ustupljena fotografija

Pored toga, Šobot je naglasio da se više neće pričati o problemima sa vodom i asfaltom nakon njegovog mandata, jer će oni biti riješeni trajno i sa odgovornošću. U svom programu istakao je i planove za sistematske preglede za sve građane, kao i za smanjenje računa za energente kroz unapređenje infrastrukture.

Foto: Ustupljena fotografija

- Ovi problemi predugo opterećuju svakodnevni život mještana Dragočaja. Vrijeme je da se više ne bavimo osnovnim komunalnim pitanjima, već da gradimo snažniju i moderniju Banjaluku. Pobijediće Dragočaj, pobijediće Banjaluka - poručio je Šobot.