latinica  ћирилица
01/10/2024 |  08:21 | Autor: SRNA

Đurđević: Šamac više ne može da čeka

Šamac više ne može da čeka već mora mnogo bolje i više, rekao je kandidat SNSD-a za načelnika opštine Milan Đurđević na predizbornoj tribini u šamačkom naselju Pisari.
Predizborna tribina SNSD-a - Foto: SRNA
Predizborna tribina SNSD-aFoto: SRNA

- Šamac će se pokrenuti i može da krene da radi ozbiljne projekte - rekao je Đurđević, napomenuvši da su neki od projekata izgradnja stambene jedinice za mlade bračne parove, uređenje Keja i obalozaštite nebranjenih područja Pisara, Crkvine i Zasavice.

Ako mu građani ukažu povjerenje, Đurđević je rekao da će se potruditi da zaposli mlade školovane ljude kako bi ih zadržao ovdje stvarajući uslove za ostanak.

Đurđević je sinoć na tribini istakao da je i okupio novi tim mladih, školovanih ljudi koji imaju energiju i želju da ostanu da rade na ovom prostoru.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu opštine Savo Minić rekao je da osam godina Šamac tapka u mjestu i da treba da se pokrene, a to može sa novim načelnikom Đurđevićem.

- Dobićemo novog mladog načelnika kojeg podržavaju svi koalicioni partneri i Bošnjaci i Hrvati koji žive u Šamcu, a koji su se odvojili od političkog Sarajeva. Oni su prepoznali u Đurđeviću svog pravog predstavnika i to nam garantuje pobjedu - rekao je Minić.