latinica  ћирилица
01/10/2024 |  10:34 ⇒ 11:18 | Autor: RTRS

Cvijanović: Sabrane laži Draška Stavnivukovića (VIDEO)

Potpredsjednica SNSD Željka Cvijanović objavila je na instagramu video u kojem je kako kaže navela sabrane laži gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.
Željka Cvijanović - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Željka CvijanovićFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Slagao, slagao, slagao... Sabrane laži i nedjela Draška Stanivukovića, prvi dio - napisala je Cvijanovićeva.

U videu kaže da je slagao da je finansirao kuću Milanovića, te da to nije uradio Stanivuković, već Republika.

- Slagao je da finansira spomenik palim borcima, najmanje 85 odsto finansira Vlada Republike Srpske, ne Grad, niti gradonačelnik. Slagao je da će biti novi vrtići, novi mostovi, a nema ih. Slagao je da će biti puteva, nema ni puteva ni asfalta. Slagao je da će sagraditi novu gradsku bolnicu, prikazivao je neke slike, skidao sa interneta, ali na kraju ništa od toga. Bolnicu grade drugi ljudi, UKC, ortopediju, Slatinu - navela je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva kaže da je Stanivuković "slagao da će raditi kartice prijateljstva.

- Prevario je građane, kartice su postale neprijatelji. Slagao je da će platiti prevoznicima, na kraju je platio predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Slagao je da će napraviti stručni tim za reviziju, pa pokupio neke ljude koji nemaju svi zajedno tri godine radnog iskustva. Slagao je da će građani imati vodu, a nije je bilo u mnogim dijelovima Banjaluke, čak je bila i neispravna za koristiti. Slagao je da će graditi parking mjesta. Slagao je da će mijenjati regulacione planove da bi se mogle graditi škole, ali nije ni to ispunio. Slagao je da je kiseonik na UKC Srpske neispravan i tako ugrozio život pacijenata i obezvrijedio zdravstvene radnike. Slagao je i za legalizaciju - navodi Cvijanovićeva.

Kaže da je "zloupotrebio porodičnu tragediju zarad bolesnih političkih ambicija".

- Pitam ga kako se može igrati ljudskim životima? Koji politički cilj može biti toliko veliki da se igrate tragedijom ili smrću nečijeg dijeteta - navodi Cvijanovićeva. 

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)