latinica  ћирилица
01/10/2024 |  15:29 ⇒ 15:37 | Autor: RTRS

Lazić i kandidati SNSD-a sa građanima Bijeljine: Slušam narod i nikog više

Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine, danas je, zajedno sa kandidatima ove stranke za odbornike u Skupštini grada Bijeljina, prošetao ulicama grada i gradskom Zelenom pijacom, gdje su razgovarali sa građanima.
Lazić sa građanima Bijeljine - Foto: Ustupljena fotografija
Lazić sa građanima BijeljineFoto: Ustupljena fotografija

Lazić je istakao da je Semberija lijepa, ali da vrijedni ljudi koji ovdje žive zaslužuju da bude još ljepša i naprednija.

- Slušam narod, a narod mi kaže samo jedno – da žele bolju, pravedniju i napredniju Semberiju. Hoćemo i možemo da napravimo nove šanse za našu djecu i iskoristimo sve potencijale koje imamo. Pred nama je mnogo posla, ali ja se posla ne bojim. U Bijeljini je moj dom i moja porodica, uvijek sam bio s našim ljudima i tako će biti i ubuduće. Spreman sam za sve izazove koji su pred nama, spreman sam da radim svakoga dana kako bi naša Bijeljina, naša Semberija, postala regionalni lider, što i zaslužuje - rekao je Lazić.

Bojan Savić, nosilac odborničke liste za Skupštinu grada Bijeljina istakao je da se na ulicama Bijeljine, kao i u ostatku Semberije, osjeća pobjednička atmosfera.

- Osjeća se da je pobjeda blizu, ispred nas. Često to govorimo, ali želim da to ponovim i sada, jer je jako važno – došlo je vrijeme da politiku kukanja i demagogije zamijenimo politikom odgovornosti i politikom rezultata. Mikajlo je čovjek koji iza sebe ima rezultate, a pred sobom jasan cilj, i zajedno ćemo se prihvatiti posla već 7. Oktobra - rekao je Savić.

Sa građanima su razgovarali i kandidati SNSD-a za odbornike Mladen Milić, Aleksandar Đurđević, Tatjana Perić i Dragana Skočajić.