latinica  ћирилица
01/10/2024 |  19:15 | Autor: RTRS

Selak u Šipovu: Bilježimo rast širom Srpske

U Centru za kulturu u Šipovu održan je predizborni skup Socijalističke partije Srpske.
SPS tribina, Šipovo - Foto: Ustupljena fotografija
SPS tribina, ŠipovoFoto: Ustupljena fotografija

Mnogobrojnim pristalicama SPS-a obratili su se predsjednik partije Goran Selak, nosilac odborničke liste Željko Mandić, kao i Milan Kovač, kandidat za načelnika opštine kojeg podržava i SPS.

- SPS je partija u usponu. Širom Srpske bilježimo rast i priliv članstva. Posebno me raduje širenje naše partije u Krajini. U Šipovu ćemo zajedno sa načelnikom Kovačom sarađivati u interesu svih građana. Vrijeme je da Šipovo maksimalno iskoristi svoje turističke potencijale, ali generalno i sve privredne potencijale, kako bismo građanima obezbijedili još bolje uslove za život, a tu najprije mislim na zaposlenja - rekao je lider SPS-a danas u Šipovu.

On je poručio da ova partija podržava Kovača, kandidata za načelnika opštine.

- Zahvalnost SPS-u i njihovim ljudima koji se bore za bolje Šipovo. Imamo dosta posla, ali imamo i snage i volje da radimo zajedno i za sve stanovnike Šipova. Očekujemo ubjedljivu pobjedu - rekao je Kovač.

Nosilac liste SPS-a za Skupštinu opštine Šipovo naveo je da će ova partija tek pokazati svoj puni potencijal u ovoj opštini.

- Najprije zahvaljaujem mojim sugrađanima koji su ispunili ovu salu do poslednjeg mjesta. Vi ste dokaz da smo na ispravnom putu i da činimo dobre stvari za našu malu, ali izuzetno lijepu opštinu. U Skupštini ćemo djelovati proaktivno i u saradnji sa načelnikom nastavićemo razvijati Šipovo - poručio je Mandić.