latinica  ћирилица
01/10/2024 |  21:30 ⇒ 22:26 | Autor: RTRS

Lazić: Nisam očekivao da će moja porodica proći kroz medijski linč

Prvi put sam u kampanji i za mene je ovo bilo jedno sasvim novo iskustvo, istakao je Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine.
Mikajlo Lazić - Foto: Ustupljena fotografija
Mikajlo LazićFoto: Ustupljena fotografija

- Po prvi put sam obišao naš grad i našu Semberiju uzduž i poprijeko. Upoznao sam mnogo divnih ljudi, vidio njihovu energiju i osjetio njihovu podršku - istakao je on.

U video snimku objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranici, Lazić je otvorio vrata svog porodičnog doma u Bijeljini.

Kako je istakao, u proteklom periodu upoznao se sa problemima i zahtjevima građana.

- Naš narod ne traži mnogo, samo da slušamo i radimo svakodnevno kao što smo to i rekli da hoćemo. Tražim da se ne dijelimo, da budemo jedinstveni jer samo tako možemo ići naprijed. Građani žele da budemo tu za njih i kad je dobro i kad je teško, ne da kukamo, nego da radimo. Naši sugrađani žele Bijeljinu koja će sarađivati sa svima, Bijeljinu koja će biti otvorena i prema Srpskoj i prema Beogradu - poručio je Lazić.

On se po prvi put osvrnuo i na, kako je rekao "prljave i niske udarce" usmjerene ka njemu u ovoj kampanji.

- Politika kod nas je takva da sam morao očekivati i prljave i niske udarce. Istina, nisam očekivao da će moja porodica proći kroz medijski linč. Međutim, mi smo iz toga izašli mnogo složniji i jači. I zbog njih, ali i zbog svih onih koji su mi od srca pružili podršku, istrajaću u svom cilju da ostavimo našoj djeci Bijeljinu koja će biti bolje mjesto za život nego što je danas - poručio je Lazić.