latinica  ћирилица
01/10/2024 |  21:49 | Autor: RTRS

SP Bijeljina: Lista mladih, školovanih i poštenih ljudi

Nosilac odborničke liste Socijalističke partije za Skupštinu grada Bijeljina Nedeljko Јović rekao je da je lista kandidata ove stranke ubjedljivo najkvalitetnija lista mladih, školovanih i poštenih ljudi.
SP tribina, Bijeljina - Foto: RTRS
SP tribina, BijeljinaFoto: RTRS

- Moj osjećaj je da će ti ljudi dobiti maksimalnu podršku naših sugrađana, zato što im je dosadila politika rijaliti šoua, politika svađe i prepucavanja. Mi vodimo politiku mira, politiku sloge, ekonomskog napretka i to je ono za šta sam se ja i svi kandidati Socijalističke partije zalagali i takvu ćemo politiku voditi i u budućnosti - rekao je Јović.

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić naglasio je da ova stranka podržava kandidata SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajla Lazića.

- Smatramo da je važno da gradonačelnik bude iz bloka koji će sigurno ostvariti većinu u Bijeljini, kao što smo imali i do sada i zato podržavamo doktora Mikajla Lazića za gradonačelnika Bijeljine. Mislimo da na taj način možemo postići punu sinergiju, kako Bijeljine, tako i Republike Srpske i njenih institucija - rekao je Đokić.

Bijeljina može da učini velike korake ka privrednom napretku i iskoristi podršku i Beograda i Banjaluke, ali joj trebaju promjene i drugačija organizacija lokalne vlasti, poruka je Socijalističke partije sa predizbornog skupa u Bijeljini.