latinica  ћирилица
02/10/2024 |  08:13 | Autor: SRNA

Panić: Građani će odlučivati o svim kapitalnim investicijama

Kandidat DEMOS-a za načelnika Kotor Varoša Nemanja Panić izjavio je danas da će građani, ako bude izabran, izjašnjavati na lokalnim referendumima o svim kapitalnim investicijama i projektima od značaja za lokalnu zajednicu.
Nemanja Panić - Foto: SRNA
Nemanja PanićFoto: SRNA

Panić je naveo da građani pune budžet Kotor Varoša i da moraju znati gdje svaka marka odlazi.

Ukoliko dobije povjerenje birača, Panić je rekao da će građani na kraju svakog radnog dana dobiti na uvid sve opštinske finansijske transakcije.

- Znaće šta je i koliko plaćeno, jer je to njihov novac - naveo je Panić.

Prema njegovim riječima, svaki stanovnik Kotor Varoša mora osjetiti direktnu korist od rada opštinske administracije, dodajući da DEMOS ima jasnu viziju kako će se do toga doći.

On je istakao da građani moraju da budu svjesni da oni biraju vlast koja će ih u naredne četiri godine predstavljati i da od njih zavisi kakva će ta vlast biti.

- DEMOS im nudimo model partnerstva, transparentnosti i aktivnog učešća u donošenju svih odluka koje se odnose na budućnost ove opštine, investicije i razvoj. Nudimo im pošten i domaćinski model upravljanja u kom će njihov stav biti presudan - istakao je Panić.

On očekuje da građani Kotor Varoša na predstojećim lokalnim izborima podrže odborničku listu kandidata DEMOS-a, jer se radi o provjerenim i školovanim kadrovima koji žele napredak lokalne zajednice.