latinica  ћирилица
02/10/2024 |  11:40 ⇒ 13:08 | Autor: RTRS

Kovačević: Dodik u predizbornoj kampanji obišao svaki pedalj Srpske; Na Miličevića smo i zaboravili (VIDEO)

Bilo kakva reakcija načelnika opštine Teslić i predsjednika SDS-a Milana Miličevića je iznenađujuća, jer smo potpuno zaboravili da taj čovjek postoji, kaže portparol SNSD Radovan Kovačević.
Radovan Kovačević - Foto: RTRS
Radovan KovačevićFoto: RTRS

- Iako je predizborna kampanja, za očekivati je da lideri stranaka budu aktivni svaki dan. Milorad Dodik je itekako aktivan. Obišao je cijelu Republiku, obilazi i dalje. Nema jednog pedlja, koji Milorad Dodik u kampanji nije obišao. Za razliku od Dodika, Miličević je neko koga smo potpuno zaboravili. Јutros mi je trebalo neko vrijeme da se sjetim ko je čovjek - kaže Kovačević, komentarišući Miličevićevu izjavu da Srpska već dugo živi na rezervi, od danas do sutra, te da je sistem vrijednosti je izokrenut.

Očigledno je kako kaže Kovačević, da se Miličević zabavio isključivo Teslićem.

- Očigledno je da je naš kandidat (Nedeljko Kerić) iz Teslića dovoljno snažan da je natjerao Miličevića da žrtvuje kompletan SDS i da se posveti isljučivo čuvanju svoje glave i fotelje u Tesliću. To dovoljno govori o njemu kao bilo kakvom lideru i bilo kome ko bi na bilo koji način mogao da radi bilo šta odgovorno u Republici Srpskoj. Mi nastavljamo da vodimo brigu o cijeloj Srpskoj i mislim da niti jedan građanin u to ne sumnja. Јer ono što nas zanima jeste uvijek i isključivo pobjeda Republike Srpske - naveo je Kovačević.