latinica  ћирилица
02/10/2024 |  21:42 ⇒ 22:51 | Autor: RTRS

Mikajlo Lazić siguran u pobjedu

Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine poručio je na predizbornom skupu ove partije da ga raduje veliki broj okupljenih ljudi u Bijeljini i ogronma energija i da je siguran da će doći do pobjede.
SNSD - Foto: RTRS
SNSDFoto: RTRS

- Obišao sam Semberiju i vidio da narod želi promjene i mi mu obećavamo da kada postanem gradonačelnik da ću da radim pravedeno, da ću da obilazim narod i da budem narodni gradonačelnik. Medicina me je naučila da ne možete da čekate neka bolja vremena, nego da ih morate stvarati sami - ističe Lazić.

Mikajlo Lazić je čovjek besprijekorne karijere i obožavan u narodu i to je najbolja ponuda koju Bijeljina može da ima, poručeno je sa SNSD-a skupa u Bijeljini.

Želimo da Bijeljinu napravimo još boljom, Bijeljinu koja treba da se integriše u Republiku Srpsku i Srbiju i ne bi bilo dobro da Bijeljina bude na prepreka na putu te saradnje, poručeno je sa skupa SNSD-a.

- To je najbolja ponuda koju Bijeljina može da ima, sa doktorom Lazićem i sa Bojanom, mlađom gardom SNSD-oavaca koji su okupljeni oko jednog mladog perspektivnog momka - ističe predsjednik SNSD Milorad Dodik.