latinica  ћирилица
13/10/2024 |  09:01 ⇒ 09:17 | Autor: RTRS

Banjaluka - "Razglednica iz neodoljive" u trci za najbolji turističi film (VIDEO)

Film Turističke organizacije grada i Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka "Razglednica iz neodoljive" u trci je za najbolji turistički film, u okviru "CIFFT" konkursa za nagradu "Izbor ljudi".
"Razglednica iz Neodoljive" (Foto: TO Banjaluka) -
"Razglednica iz Neodoljive" (Foto: TO Banjaluka)

Publika iz cijelog svijeta za svog favorita može glasati do 18. oktobra, a na koji način i zašto biste trebali da date vaš glas filmu iz Banjaluke, za naš Јutarnji program pojasnila je pomoćnik direktora Turističke organizacije Banjaluka Minja Šurlan.

Šurlan je pozvala sve građane da glasaju za film iz Banjaluke, kako bi grad na Vrbasu, bio još vidljiviji, ali i Republika Srpska.

Kada je riječ o sadržaju filma, Šurlan dodaje da on sadrži sve prirodne ljepote Banjaluke i Srpske.

Međunarodni komitet festival turističkog filma, osnovan 1989. godine, okuplja međunarodne korporativne i turističke filmske festivale na najprestižnijoj inicijativi za dodjelu nagrada i priznanja za turističke reklame, promotivne i video-snimke na društvenim medijima.

Takmičenje će definisati najbolje svjetske filmove o turizmu godine, nagrađene na ekskluzivnoj dodjeli Svjetske filmske nagrade za turizam, ceremoniji koja slavi najefikasnije turističke video-snimke i kreativne talente koji stoje iza njih.

Zainteresovani mogu glasati i OVDЈE.