X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | utorak, 11. Decembar
Јutro i radio su iz iste priče!
Kud god da krenemo u Republici Srpskoj na svakih pedeset do stotinu kilometara imamo po jednu planinu. Neke od njih poput Јahorine, Kozare ili Zelengore su dobro iskorišćene, ali veliki broj ih je samo dio "geografskog područja", i ljudska noga tamo rijetko kroči. Zato je njihov potencijal nedefinisan, pa i neiskorišćen. S druge strane, iako vrlo rijetko, pojedine od tih planina su i naseljene, pa u zimskim mjesecima život na njima nije ni malo jednostavan. Koje su to planine i planinski prevoji u vašem okruženju? Јeste li ih ikad posjetili? Znate li čime su bogate? Koliko koristimo planine kao resurs?