latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | petak, 31. Mart
Јutro i radio su iz iste priče!
Proljeće je i svi osjećamo potrebu da se malo više krećemo. I dok je jednima dovoljna samo šetnja, drugi trče, voze bicikl i rolere, ili počinju sa ozbiljnim treninzima. U teretanama se ovih dana traži termin više, mada je sve više trkača koje možemo da primjetimo ujutro ili u poslijepodnevnim časovima. Šta se i koliko plaća da bi se došlo do bolje kondicije? Koji je vaš način za rekreaciju? Koje su opasnosi u namjeri da se brzo postigne kondicija?