X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | srijeda, 23. Јanuar
Јutro i radio suiz iste priče!
Druga polovina januara rezervisana je za sniženja, pa već ovih dana možemo da primjetimo brojne natpise na izlozima koji nas na to podsjećaju. Činjenica je da je to mnogima primamljivo, jer je cijena najčešći razlog za odluku pri kupovini. Zato često ne obraćamo pažnju na detalje, koji nam mogu jasno dokazati da li kvalitet proizvoda odgovara toj cijeni. Informacija da je Uprava za indirektno oporezivanje BiH u posljednjih nekoliko dana oduzela lažne torbe, odjeću i obuću, satove i drugu robu vrijednu više stotina hiljada maraka, jasno govori da treba dobro obratiti pažnju, jer se i takva roba nađe na tržištu. Istina, nema mnogo onih koji kupuju isključivo "brendiranu robu", ali je takođe činjenica da ćemo se, naročito pri kupovini sportske odjeće i obuće, češće opredijeliti za takvu robu, nego za neku jeftiniju i manje poznatu. Znate li da prepoznate kvalitetnu robu? Šta vas rukovodi pri kupovini? Kako provjeriti da je riječ o originalu? Kakva su vaša iskustva?