latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | utorak, 02. Mart
Јutro i radio su iz iste priče!
Prema odluci Štaba za vanredne situacije Republike Srpske od juče je ponovo dozvoljena organizacija muzike uživo u ugostiteljskim objektima. Međutim, do 5. marta zabranjena su sva javna okupljanja u grupama sa više od 50 ljudi, kao i privatna u grupama sa više od 10 ljudi, uključujući svadbe, krštenja i rođendane. Radno vrijeme svih ugostiteljskih objekatai dalje je ograničeno do 22.00 časa. Šta ovakva odluka znači muzičarima, a šta ugostiteljima i gostima. O ovoj temi pričamo u "Razbudilniku"!