latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | četvrtak, 29. Јuli
Јutro i radio su iz iste priče!
Zavisno od toga gdje živite, ili se trenutno nalazite zbog odmora, ponuda sezonskog voća je različita, kao i cijene, ali i kvalitet. I dok se jedni zadovoljavaju ponudom dobre, zrele lubenice ili dinje, drugi, najčešće oni na jugu, ipak uživaju i u zrelim plodovima smokve, breskve, nektarine, mandarine ili marelice. Naravno u sezonsko voće ljeti spadaju i rane sorte jabuka, krušaka, grožđa, šljiva, pa i bobičastog voća. Nemote zaboraviti i paradajiz je voće! Kakve su cijene i ponuda voća na vašim pijacama ili maketima? Kakvog je kvaliteta to voće i odakle nam dolazi?