X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | petak, 18. Oktobar
Јutro i radio su iz iste priče!
Bogatstvo nekog naroda čuva se u muzejima, u knjigama, ali i u njegovanju običaja zroz okupljanja u društva, čiji članovi njeguju tradiciji kroz igru i pjesmu specifičnu za određeno područje. U Srpskoj, ako i u Srbiji, postoji duga tradicija postojanja ovakvigh društava. Malo je mjesta, bilo da je riječ o gradovima ili selima koji nemaju kulturno umjetnkička društva u kojima s okupljaju mladi, ali i stariji zaljubljenici u tradiciju. Shodno tolikom inetersovanju ovog jutra pričamo i uslovima u kojima rade, prilikama da se predstave publici, ali i značaju njihopvog postojanja za očuvanje tradicije.