latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | srijeda, 02. Decembar
Јutro i radio su iz iste priče!
Priprema mesa za zimu, u ovo doba godine, kod nas je tradidicija. Ipak, sve je manje i onih koji žive na selu, a da uzgajaju životinje i na takav način obezbjeđuju meso, a u gradu to je gotovo potpuno nestalo. Najčešće, sada se kupuju već obrađene svinjske polutke ili se kupuje uzgojena svinja težine od 100 do150 kg. Cijene su ove godine niže i do marku po kilogramu žive vageu odnosu na prošlogodišnjem nivou. Uzgajivači kažu da je tome doprinijela korona. Koliko je ovo tradicija u prisutna vašem domaćinstvu i kako obezbjeđujete meso za zimu? Da li to uopšte radite, ili za svaki mesni ručuka ipk odlazite u mesnicu?