X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | petak, 16. Novembar
Јutro i radio su iz iste prieč!
Petkom nam se u "Razbudilniku" pridružuju kolege i slušaoci iz Beograda, Novog Sada i Niša, pa naše jutarnje druženje nazivamo “Na četiri vode”, ali mogli bismo i na “Četiri tvrđave”. Kada bi rekli da se javljamo sa Kalemegdana, Petrovaradina, Niške tvrđave i Kastela, većina bi shvatila odakle smo. S druge strane ove četiri tvrđave su prepoznatljive i na turističkoj mapi, ali i po održavanju brojnih festivala i kulturnih dešavanja. Međutim, ako analiziramo tvrđave u Republici Srpskoj, kojih ima 42, osim Kastela malo je onih čiji su potencijali iskorišćeni. Svega nekoliko je dostupno turistima, pa je jasno da ima još mnogo prostora za djelovanje u ovoj oblasti.