X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

09:00 | ponedjeljak, 27. Maj
ЈUTRO I RADIO SU IZ ISTE PRIČE
Rijetki su učenici završnih razreda osnovne škole, koji su čvrsto odlučili čime će se baviti u životu. U ovom periodu njihovog života većini je neophodna pomoć u izboru bidućeg zanimanja. Tu pomoć trebala bi im pružiti prije svega porodica, ali nerijetko ni sami roditelji nisu sigurni šta savjetovati budućim srednjoškolcima. U Razbudilniku pozivamo roditelje da sa nama podijele svoja iskustva i dileme u odabuiru škole za buduće srednjoškolce. Pridružite nam se u našim jutarnjim razgovorima. SMS poruke možete slati na +387-65/245 245, ili već sada ostaviti komentar na našoj fejzbuk stranici.