X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | ponedjeljak, 25. Novembar
Јutro i radio su iz iste priče!
Čini se u Republici Srpskoj nikada nije bilo veće interesovanje za vakcinisanje protiv gripa, kao ove godine. To pokazuju i podaci iz Domova zdravlja i Instituta za javno zdravlje. Samo u prva tri dana od početka vakcinacije, potrošeno je oko 80 odsto vakcina. Institut je ove godine nabavio 3.000 komercijalnih vakcina, dvostruko više nego prošle godine, kao i 15.000 besplatnih doza koje su namijenjene pacijentima sa određenim hroničnim bolestima, stanjima i rizicima.