X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | petak, 29. Maj
Јutro i radio su iz iste priče!
Epidemija korona virusa je i dalje na snazi, a škole imaju veliku odgovornost da organizuju proslavu matura uz poštivanje svih mjera koje su na snazi u Srpskoj. Prije svega, mora se ispoštavati mjera o najviše 50 okupljenih na jednom mjestu. S druge strane, završetak jedne školske epohe, inače, proslavom obilježava cijela generacija i to svaka škola za sebe. I pored toga maruranti, bilo "veliki" ili "mali", tome se raduju! To je tema "Razbudilnika" 29.maja!