latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | ponedjeljak, 26. Septembar
Јutro i radio su iz iste priče!
Јesu li jezici zaista važni u ovo doba globalizacije? Svake godine, 26. septembra, obilježava se Evropski dan jezika. Ovaj običaj datira od 2001. godine i cilj je da se naglasi značaj svih evropskih jezika. Kod nas je kroz različite škole i programe moguće naučiti gotovo sve evropske jezike, ali niko ne nudi besplatno učenje jezika. A koliko je važno znanje barem osnova nekog stranog jezika, znaju svi oni koji su se našli u inostrantsvu i gdje im je poznavanje i par riječi dobro došlo. O ovakvim iskustvima pričamo u "Razbudilniku"!