latinica  ћирилица
Razbudilnik
Јutro i radio su iz iste priče!
Razbudilnik
06:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Razbudilnik

"Razbudilnik" je namijenjen svima onima koji žele dobro raspoloženi da počnu dan. Od 6.00 do 9.00 razgovaramo o svemu što je važno i nevažno, o malim stavrima koje život čine zanimljivijim, ali i aktuelnim temama... i to iz malo drugačijeg ugla.

Voditeljski par Slavica Ličina i Draško Ratković pomažu vam da se lakše razbudite, ali i nasmijete. To je važno, ne zaboravite da se po jutru dan poznaje.

U našim jutarnjim razgovaranjima učestvuju i slušaoci, javljajući se na bespatan broj telefona 080 050 308, ili šaljući SMS poruke na broj 065/245-245.

Јutro i radio su iz iste priče!

Redakcija: Dnevni program

06:00 | ponedjeljak, 17. Maj
Јutro i radio su iz iste priče!
U subotu je obilježen Međunarodnog dana porodice, a tema ove godine je "Porodice i nove tehnologije", odosno uticaj novih tehnologija na dobrobit porodica. Produžena pandemija COVID-19 pokazala je značaj digitalnih tehnologija za rad, obrazovanje i komunikaciju. Pandemija je ubrzala tehnološke promjene koje su već bile u toku, kako u društvu, tako i na poslu. A taj napredak tehnologije je omogućio komunikaciju sa članovima porodice koji su daleko, i to je i dalje za moge jedini način održavanja porodičnih kontakata. Sve su to izazovi za porodice!