latinica  ћирилица
Može i drugačije
Emisija o uređenju enterijera
Može i drugačije
17:50
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED

O EMISIЈI
Može i drugačije

Želite promjenu svog životnog prostora, stana, kancelarije, terase, ali stalno to odgađate jer ste nesigurni u svoje odluke ili vam uvijek manjka novca za uređenje? Koji god razlog da ste do sada imali, zaboravite ga i uz  emisiju "Može i drugačije " prionite na posao. Vrlo brzo ćete se uvjeriti da za svakoga imamo poneki dobar savjet, novost iz svijeta dizajna koja će baš Vas zanimati i korisne informacije koja će vam omogućiti da željeni prostor, bez obzira na budžet kojim raspolažete, učinite ljepšim i ugodnijim.

U emisiji, uz stručne savjete tima arhitekata rješavamo probleme na koje ljudi nailaze prilikom stvaranja vlastitog doma, te na konkretnim primjerima pokazujemo kako i na koji način pristupiti pojedinim elementima uređenja.

Posebno izdvajamo veoma zahtjevne adaptacije koje pratimo u svim fazama radova. Sve to radimo  na domaćem terenu, a primjenjujemo novitete iz svijeta dizajna, arhitekture i uređenja enterijera uz praktične savjete. 

U emisiji pored mladih i uspiješnih arhitekata gostuju  i korisnici prostora koji  govore o vlastitim iskustvima i zadovoljstvu životom i radom u svom prostoru.
Stalna ekipa u emisiji već petu godinu je snimatelj Јan Rakić, rasvijeta Mario Paljević i montažeri Biljana Ševa i Ognjen Bogdanović.
Urednik i autor emisije  Anika Matić

Redakcija: Kulturni, obrazovni i religijski program