X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Mladi Mors
Mladi Mors
23:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Mladi Mors

MLADI MORS- YOUNG MORSE ENDEAVOUR- serija

Režija: Kristoffer Nyholm

Uloge: Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser, Sean Rigby, James Bradshaw, Caroline O'neill, Dakota Blue Richards, Sara Vickers, Abigail Thaw, Jack Laskey, Shvorne Marks

Izvrsna britanska kriminalistička serija Mladi Mors vraća nas u prošlost jednog od nezaboravnih televizijskih likova i razotkriva nam kako je počela karijera kasnije slavnog inspektora Endejviora Morsa. Šon Evans glumi mlađu verziju slavnog lika Kolina Dekstera i omogućava gledaocima da saznaju više o prošlosti detektiva slavnog po ljubavi prema ukrštenicama, klasičnoj muzici, engleskom pivu i klasičnim automobilima.

Priča je smještena u 1965. godinu i prati potragu za nestalom učenicom zbog koje se Endejvior Mors vraća u Oksford, grad koji će na kraju oblikovati i odrediti njegovu sudbinu. Usred komplikovane istrage ubistva koju vodi inspektor Fred Tursdej (Rodžer Elam), Endejvior postaje marginalizovan, diskreditovan i malodušan. Suočen s demonima iz svoje prošlosti kreće u svoju borbu za pravdu, riskirajući sve u potrazi za istinom koja će ga progoniti do kraja života.

Redakcija: Dokumentarni i strani program