X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
HOTEL VAVILON
serija
HOTEL VAVILON
22:50
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
HOTEL VAVILON

HOTEL VAVILON - serija, 4 sezone, 32 epizode, subotom poslije večernjeg filma

Godina: 2006.
Zemlja: Velika Britanija
Žanr: komedija, drama
Forma: serija
Režija: Endi Vilson, Јan B. MekDonald, Pol Vitington
Scenario: Toni Besgelop, Imogen Edvards DŽon, Hauard Overman
Uloge: Tamzin Autvait, Meks Bisli, Dekster Flečer, Ema Pirson, Natali Mendoza, Martin Markez, Majkl Odita

Hotel Vavilon je hotel s pet zvjezdica u kojem gostuje samo najelitnija klijentela i gdje novcem možete kupiti gotovo sve što poželite...

Inspirisana knjigom Imogena Edvardsa DŽonsa o životu iza scene londonskog ugostiteljstva, ova Bi-Bi-Sijeva serija povešće nas na put iza fasade glamura, lažnih osmijeha i blagostanja, i to kroz iskustva osoblja koji na svaki način moraju da udovolje gostima. Dekadencija i razvrat su nešto što možete da očekujete kada uđete u ovaj hotel. Zamjenik menadžera Čarli Edvards biće nam vodič kroz hedonistički svijet hotela visoke kategorije u kojem gosti mogu da ostvaruju svoje najluksuznije prohtijeve. On će nas praktično voditi kroz svaku epizodu u kojoj se najčešće obrađuje ekscentričnost bogatih i slavnih, razlika u njihovom ponašanju kada su kamere uključene od onoga kada se svjetla reflektora i kamere ugase.

Čarlijeva šefica i generalna menadžerka hotela je Rebeka Mičel. Ona je odlučna u namjeri da servilnošću natjera goste da se ponovo vrate u hotel, ali njen privatni život i te kako trpi zbog toga što je posvećena profesiji. Čarli na sve načine pokušava da se odupre šarmu ambiciozne DŽeki, direktne menadžerke zadužene za sobarice i održavanje hotela, ili privlačnosti pomalo zlobne glavne recepcionarke Ane. U kriznim situacijama on uvijek može da se osloni na Tonija, pazikuću, koji se ponosi time što je sposoban na popravi bilo šta za bilo koga, u bilo koje doba. 

Redakcija: Dokumentarni i strani program