latinica  ћирилица
NOVOGODIŠNJA BAЈKA
cjelodnevni otvoreni program
NOVOGODIŠNJA BAЈKA
12:30
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED

O EMISIЈI
NOVOGODIŠNJA BAЈKA

Radio Televizija Republike Srpske je svojim gledaocima i ove godine pripremila bogat i raznovrstan novogodišnji program.

Nakon tri sata otvorenog jutarnjeg programa sa svim zanimljivostima, muzikom i gostima "Novogodišnju bajku" počinjemo u 12 časova i 30 minuta. Uz toplu atmosferu iz praznično okićenog studija RTRS-a pripremamo vam lepršave, šaljive i zanimljive životne priče iz čitavog regiona uprkos pandemiji, a sve će biti začinjeno cjelodnevnim muzičkim programom. Naše reporterske ekipe uključiće se iz mjesta širom Republike Srpske, ali i regiona i saznaćemo šta to naši gledaoci očekuju u Novoj godini i kako planiraju proslaviti njen dolazak u svojim domovima.

U studiju će, uz pratnju virtuoza na harmonici, Perice Јaćimovića, nastupiti Halid Muslimović i Ceca Vidović.

Za najmlađe smo pripremili paketiće, a i za sve ostale gledaoce mnogo poklona.

U studiju vas kroz zanimljive priloge iz svih krajeva, uz muziku i goste vode: Srđan Radanović, Verica Kalaba, Sanja Popović i Sandra Đukanović.

Ovo su samo crtice iz onoga šta nas uz igru, pjesmu, prskalice i veselje očekuje u otvorenom programu sve do 19 časova i 30 minuta, a nakon Dnevnika 2 ekipa Zabavnog programa pripremila vam je spektakularni novogodišnji šou „Harmonika svira disko“, u kojem će se smjenjivati zvijezde u pjesmi, igri, plesu i zabavi. Za sve ukuse spremili smo po nešto. Očekuju vas Lepa Brena, Regina, Ivana Јordan... A osim pjevačkih, u studiju će biti prisutne i voditeljske zvijezde.

Sve ovo i još mnogo drugih zanimljivih sadržaja garantuje našim gledaocima dobar provod u krugu porodice i u toplini svoga doma, kako preporuke i glase.

Prvog i drugog januara od 20 časova i 10 minuta na programu RTRS očekuju vas dva spektakularna koncerta iz Sava centra diva narodne muzike Ane Bekute i Snežane Đurišić.

Sa željom da ugodno dočekate Novu godinu, i da nam ona bude mnogo bolja od ove 2020. za koju se mnogi raduju da je  ispraćamo, pozivamo vas da budete uz novogodišnji program Radio Televizije Republike Srpske.

Redakcija: Zabavni program