latinica  ћирилица
25/06/2014 |  16:46 | Autor: RTRS

BL - Veliki koncert grupe Miligram na Gradskom stadionu

Održana konferencija za medije povodom velikog koncerta grupe Miligram na Gradskom stadionu u Banjaluci 27.6.2014
Konferencija za medije - Foto: RTRS
Konferencija za medijeFoto: RTRS

Danas, 25.6. održana je konferencija za medije u Multimedijalnoj sali RTV doma povodom koncerta grupe Miligram u Banjaluci. Na konferenciji, prisutnim novinarima obratili su se ispred grupe Miligram: Aleksandar Milić Mili, ispred M:tela i Samsunga, portparolka M:tela Aida Halilović, ispred Nove Banke stručna saradnica za komunikacije Dragana Tatić i ispred Radio-televizije Republike Srpske, generalnog medijskog pokrovitelja koncerta, Dunja Krčo iz Službe za komunikaciju i promociju.

Portparolka M:tela Aida Halilović, u ime kompanije M:tel pozvala je sve da se priključe akciji i kupovinom ulaznice pomognu prikupljanju pomoći: “Kada je u pitanju Miligram, mi smo od samog početka uz Miligram i to prijteljstvo potenciramo jer počinje od prvog Miligram albuma i nastavljeno je, evo, sve do danas. Po prvi put, iako je iza nas mnogo svirki, mnogo sjajnih zabava i mnogo koncerata, u prilici smo da organizujemo jedan veliki koncert, koji ima humanitarni cilj.”

Ispred Nove banke, Dragana Tatić izjavila je: “Јa se nadam da ćemo građanima Banjaluke, ali i okolnih gradova, prirediti jednu dobru zabavu i da ćemo na ovaj način podstaći ih da nastave da budu humani, ne samo u onim prvim danima, kada je pomoć bila neophodna, nego da onima koji su ugroženi od poplava i čije su kuće nastradale u klizištima, nastavimo pomagati u nekom daljem periodu.”

Aleksandar Milić Mili ispred grupe Miligram rekao je: “Evo sad je došlo vreme za jedan koncert koji za “Miligram” ima neverovatan značaj zato što je to prvi stadion koji radimo samostalno. Moram da kažem da je stadion u Banjaluci jedan od najzahtevnijih na celom Balkanu, a taj humanitarni aspekt je, nekako, dodao da stvarno osećamo veliku radost što smo u prilici da tu svoju popularnost kanališemo prema ljudima, kojima je to stvarno potrebno i daje nam tu jednu dimenziju da se još bolje pokažemo na tom stadionu.”

Dunja Krčo ispred RTRS-a izjavila je: “Radio-televizija Republike Srpske medijski je pokrovitelj svih najvažnijih sportskih, kulturnih i zabavnih događaja u Republici Srpskoj i regionu. RTRS je tu da pruži medijsku pažnju svim događajima, koji to i zaslužuju. Zadovoljstvo nam je što smo generalni medijski pokrovitelj velikog humanitarnog koncerta grupe Miligram. Sudeći po njihovim dosadašnjim nastupima koje je publika imala priliku da vidi i ovaj koncert sigurno garantuje dobru zabavu, a svi zajedno bićemo dio humanitarne akcije i pružićemo svoj doprinos poplavljenim područjima.

Medijsko pokroviteljstvo grupe Miligram samo je dio iz bogate ljetnje programske šeme koja je krenula paralelno sa novim vizuelnim identitetom RTRS-a i definitivno opravdava naš novi slogan: I ovog ljeta držite korak! Pratite nas! Na kraju, u ime RTRS-a pozivam vas da u što većem broju dođete na gradski stadion u Banjaluci, 27. juna, i uživate u “ludom petku” i Miligramu!"