latinica  ћирилица
16/08/2014 |  18:30 | Autor: SRNA

Mladi prepoznaju snagu SNSD-a

Međunarodni sekretar SNSD-a Željka Cvijanović najavila je da će večeras u Nevesinju biti podijeljeno 300 novih stranačkih članskih knjižica i istakla da je u prethodnom periodu bilo odbora kojima je pristupilo i po 600 članova, što govori o snazi SNSD-a na političkoj sceni Republike Srpske.

"Koristim priliku da obiđem stranačku strukturu u cijeloj Republici Srpskoj i da vidim kako se priprema za predstojeće izbore. Zadovoljna sam motivisanošću i aktivizmom u svim odborima, jer je to veoma važno s obzirom na važnost predstojećih izbora", izjavila je Cvijanovićeva nakon sastanka sa članovima Opštinskog odbora SNSD-a Nevesinje kome su prisustvovali i narodni poslanici iz Hercegovine Ilija Tamindžija i Radovan Vuković.

Ona je istakla važnost prijema novog članstva u svim odborima, i to uglavnom mladih, što pokazuje da su prepoznali da je SNSD politička snaga koja je prvenstveno otvorena za mlade ljude i njihove ideje i čija je snaga prepoznata, a sve zbog postignutih rezultata ove političke partije u prethodnom periodu.

Cvijanovićeva je najavila da će se sastati i sa koalicionim partnerima, jer je ona kandidat koalicije za srpskog člana Predsjedništva BiH.

"Potrebno je održavati takve razgovore i vidjeti na koji način se možemo konsolidovati", navela je Cvijanovićeva.

Ona je pohvalila aktivnosti SNSD-a u istočnoj Hercegovini, ističući da je takva situacija i u cijeloj Republici Srpskoj i kada je riječ o poslaničkim listama, bilo za Narodnu skupštinu Srpske ili Parlamentarnu skupštinu BiH.

"Na listama je jedan broj već testiranih stranačkih kandidata, ali i novih kadrova za koje znamo da su vrlo značajni u svojim sredinama i da su svojim radom pokazali ko su i šta su", rekla je Cvijanovićeva.

Na pitanje koliko će SNSD novca potrošiti u kampanji, Cvijanovićeva je rekla da to tačno ne zna, ali da će se svakako štedjeti i trošiti onoliko koliko je moguće u skladu sa zakonom.