latinica  ћирилица
16/11/2014 |  11:20 | Autor: RTRS

Bileća: Ranio rođaku, pa izvršio samoubistvo

Siniša Vukoje izvršio je samoubistvo nakon što je ranio sugrađanku Danicu Dunđerović, vlasnicu restorana u Bileći.

Ranjena žena primljena je u trebinjsku opštu bolnicu sa povredama opasnim po život. Uzroci pucnjave su najvjerovatnije nesređeni porodični odnosi i svađa.

Tragedija se dogodila sinoć oko 21 čas i 15 minuta. Dežurni tužilac je po izlasku na mjesto nesreće konstatovao da je Siniša Vukoje ispalio dva hica prema Danici Dunđerović, nakon čega je sebi oduzeo život. Motive pucnjave istarga još nije utvrdila, ali se zna da joj je prethodila rasprava. Nezvanično saznajemo, da je mogući razlog porodična svađa, jer su Dunđerovićeva i Vukoje u srodstvu.

Vukoje je, kako nezvanično saznajemo, došao u restoran Dunđerovićeve u kojem radi njegova supruga. Nakon verbalnog konflikta sa suprugom, situaciju je pokušala da smiri vlasnica, nakon čega je pucao u nju. Trenutno stanje povrijeđene je stabilnije, ali su zbog težine povreda neizvjesne prognoze, izjavili su na hirurškom odjeljenju Opšte bolnice Trebinje.

Bilećani su zatečeni tužnim vijestima i ovom porodičnom tragedijom, dok članovi porodica i komšije nisu željeli da razgovaraju sa novinarskim ekipama.